czaki22 Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 ja bede chyba ale raczej bede zreszta kto bedzie to bedzie ja poczekam z 15 minut i tyle jak sie nikt nie pojawi to mykam dalej
chrapusta Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 ja bede chyba ale raczej bede zreszta kto bedzie to bedzie qr... czaki - mówisz jak ksiądz, na psy schodzisz
ykk Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 [select] [17 - Instruments] [Adaptation - 10] kanał 05 – dystans do zmiany oleju – w tysiącach kilometrów. (15 000 km) kanał 06 – dystans do “In-1 Service” – jednostka: 1000 km (standardowo 24) kanał 07 – czas do “In-1 Service” – jednostka: 10 dni (standardowo 36) kanał 08 – czas do “In-2 Service” – jednostka: 10 dni (standardowo 72 – czyli 720 dni = 2 lata) [Test] [save]
Hornet A4 Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 wiem tylko cos niechciało nam save zrobic a umnie zrobiło bez niczego TTom3k ma zrytwgo compa
Hornet A4 Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 wezne lapka na spota to cos poradzimy
kubakuba Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam, jak wszyscy się usprawiedliwiają to ja dorzucę swoje tygodniowe wakacje nad morzem ;p wyjazd w piątek w nocy, byle słońce było , choć właśnie piszą że sinice atakują brrrr.. ps. powymieniałem świeżo filtry i olej , niestety inspekcji sposobem przycisków nie udało mi sie zrobić, może mógłbym do któregoś Vagowicza podjechać jutro lub w piątek ?? dzięki z góry za inf .. a insp probowałem skasować .. OIL - wymiana oleju Wcisnąć i trzymać przycisk <B>. Włączyć zapłon. Na wyświetlaczu pojawi się napis "OIL". Puścić przycisk <B>. Wcisnąć przycisk <A> na czas 3 sekund, aby skasować wskazanie. INSP - inspekcja Wcisnąć i trzymać przycisk <B>. Włączyć zapłon. Na wyświetlaczu pojawi się napis "OIL". Puścić przycisk <B>. Wcisnąć na 1 sekundę przycisk <B>. Pojawi się napis "INSP". Wcisnąć przycisk <A> na 3 sek., w celu skasowania inspekcji. i ni hu hu
TTom3k Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Czesc dziewczyny Dawno mnie tu nie bylo bo wyladowalem na delegacji w Słupsku ;] I na najblizszym spocie mnie rowniez nie bedzie bo w ta sobote znowu wyruszam ;/
Hornet A4 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ja ykk czaki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
czaki22 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 tak ja bede szkoa ale nic w 3 os bedziemy ale za to cos zajbeistego wymyslimy
Hornet A4 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 czaki licze na ciebie zeby niebyło lipy ze postoimy 15 min i do domu
Rekomendowane odpowiedzi