hornet Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ty najpierw zadzwon czy auto jest, bo wg mnie juz go niema Niezły macie reflex faken dwa tygodnie temu tu pisałem.
czaki22 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ty no niekazdy moze z jezykiem na wierzchu leciec ci auto ogladac, wiekszosc pracuje do wieczora prawie, gdyby mozliwosc byla napewno ktos by kuknał na to
hornet Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ty no niekazdy moze z jezykiem na wierzchu leciec ci auto ogladac, wiekszosc pracuje do wieczora prawie, gdyby mozliwosc byla napewno ktos by kuknał na to Ja tez pracuje ale na weekendzie to już bez emocji można podskoczyć. Auto do odpuszczenia. Nie musicie już się fatygować.
czaki22 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 kiedy spotujemy ?! jestem za piatek 18 pod carfurem !!! i przejazd do donalda i pozniej gdzies tam
ykk Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Widze ze 0 aktywnosc w temacie. Moja propozycja jest taka: 25 otwieraja (podobno) Galerie. Co byscie powiedzieli na spota: W piatek 27 listopada lub W sobote 28 listopada Juz tam na parkingu (miejmy nadzieje ze nie bedzie platny) i wtedy beda nas grzac warunki atmosferyczne. Oczywiscie to tylko propozycja ktora poddaje pod dyskusje.. Wypowiadac sie!
czaki22 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 tak ja za sobota 28 jak najbardziej a najlepiej piatekpasuje 18 wieczorkiem
Destiny007 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 mi pasuje w sobotę wieczorem nawet późnym wieczorem bo z Krakowa będę wracał nie wiem dokładnie o której ?
grzesiek88 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Widze ze 0 aktywnosc w temacie. Moja propozycja jest taka: 25 otwieraja (podobno) Galerie. Co byscie powiedzieli na spota: W piatek 27 listopada lub W sobote 28 listopada Juz tam na parkingu (miejmy nadzieje ze nie bedzie platny) i wtedy beda nas grzac warunki atmosferyczne. Oczywiscie to tylko propozycja ktora poddaje pod dyskusje.. Wypowiadac sie!
grzesiek88 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 jak będzie boom na sklepy to może byc ciężko
ykk Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 jak będzie boom na sklepy to może byc ciężko Nawet nie o to chodzi.. Zeby ja w ogole otworzyli tego 25 :gwizdanie:
Destiny007 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 otworzą! ja tam byłem parę dni temu to nie które sklepu były prawie zrobione ale na pewno nie wszystkie będą gotowe cześć sklepów otworzą później tak słyszałem
konradzed Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Co do ankiety to ja już wczoraj miałem kontakt ze śniegiem w Mszanie Dolnej. Dziś w Zakopcu było go jeszcze więcej. Pozdrawiam!
grzesiek88 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Jest dobrze. no a jak ma być
Rekomendowane odpowiedzi