czaki22 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no to jak , piatek wieczór sobota wieczór niedziela wieczór ? sobota popoludniu
grzesiek88 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 jak sobota to tylko wieczór a może niedziele??
czaki22 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no mozna w niedziele wieczorem , kolo 18 ? 19 ? hmm jak wam pasuje
esoxlucius Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 aka Spoty Ykk i Czakiego mam pytanie - Co to znaczy "aka"
bronekb5 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 aka Spoty Ykk i Czakiego mam pytanie - Co to znaczy "aka" "aka" to synonim "zwane również" tłumacząc na chłopski rozum i w tym przypadku to: spoty tarnowskie zwane również spotami Ykk i Czakiego. to z angielskiego głownie, np. "stefani germanotta aka Lady Gaga" mam nadzieję że zrozumiałeś
esoxlucius Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 aka Spoty Ykk i Czakiego mam pytanie - Co to znaczy "aka" "aka" to synonim "zwane również" tłumacząc na chłopski rozum i w tym przypadku to: spoty tarnowskie zwane również spotami Ykk i Czakiego. to z angielskiego głownie, np. "stefani germanotta aka Lady Gaga" mam nadzieję że zrozumiałeś Dzięki - nie wiedziałem
ykk Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Kiedy będzie jakiś spot w Tarnowie ?? Kiedy podacie jakis termin, kiedy wam pasuje Ja siedze w Krk i nie zawsze moge wszystko ogarnac
norbi3000 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 ja bym wpadł, ale nie wcześniej niż w następny czwartek bo zjeżdżam z Krk
polny Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Witam mam takie pytanko do Was : czy możecie polecić mi jakiegoś lakiernika z Tarnowa bądź okolic ?? nie znam nikogo a mam zderzaki do poprawki i chciałbym odrazu zrobić polerkę całości . Za każdy namiar będę wdzięczny
czaki22 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 SPOT piatek 8-go kwietnia godzina 18:00 na parkingu carrefour
Rekomendowane odpowiedzi