czaki22 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 no to jak , piatek wieczór sobota wieczór niedziela wieczór ? sobota popoludniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 jak sobota to tylko wieczór a może niedziele?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 no mozna w niedziele wieczorem , kolo 18 ? 19 ? hmm jak wam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 To kiedy pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 sobota 19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 aka Spoty Ykk i Czakiego mam pytanie - Co to znaczy "aka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronekb5 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 aka Spoty Ykk i Czakiego mam pytanie - Co to znaczy "aka" "aka" to synonim "zwane również" tłumacząc na chłopski rozum i w tym przypadku to: spoty tarnowskie zwane również spotami Ykk i Czakiego. to z angielskiego głownie, np. "stefani germanotta aka Lady Gaga" mam nadzieję że zrozumiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 aka Spoty Ykk i Czakiego mam pytanie - Co to znaczy "aka" "aka" to synonim "zwane również" tłumacząc na chłopski rozum i w tym przypadku to: spoty tarnowskie zwane również spotami Ykk i Czakiego. to z angielskiego głownie, np. "stefani germanotta aka Lady Gaga" mam nadzieję że zrozumiałeś Dzięki - nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartona4 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Kiedy będzie jakiś spot w Tarnowie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Kiedy będzie jakiś spot w Tarnowie ?? Kiedy podacie jakis termin, kiedy wam pasuje Ja siedze w Krk i nie zawsze moge wszystko ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 ja bym wpadł, ale nie wcześniej niż w następny czwartek bo zjeżdżam z Krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkey2 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jak cos to tez sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 w tym tygodniu raczej niebedzie spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Od piatku jest Bukowina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 to taki duzy spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam mam takie pytanko do Was : czy możecie polecić mi jakiegoś lakiernika z Tarnowa bądź okolic ?? nie znam nikogo a mam zderzaki do poprawki i chciałbym odrazu zrobić polerkę całości . Za każdy namiar będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 SPOT piatek 8-go kwietnia godzina 18:00 na parkingu carrefour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat a4 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 moze lepiej sobota 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi