CZIKITA Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam PrezesówNie ma ktoś Taniego zderzaka przed+liftowego przedniego.Może być rozwalony i niekompletny byle był tani ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Czikita ostatnio ja miałem 6 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Kurde następnym razem ustawie budzik wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 mówiłem CI pisałem Ci że mam swojego gładkiego zapodkładowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 jakis spot okolice 20go 21go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawiu111 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Podpisuje sie do kolegi wyzej. Moze jakis spot przed swietami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 kurde co tak malo chetnych spot bedzie jak zwykle 3 osobowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 a nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin18T Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 może jakieś spotkanie Quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 a no widzisz jak mozna spotkanie zrobic, chetnych nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss-82 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Skradziono dekielki z alufelg ze znaczkiem audi, znaki szczególne: od wewnętrznej strony wyrezane widoczne znaki "KK-KT" na każdym dekielku, skradziono 3 szt, możliwe ze złodzieja coś przestraszyło i bał się już wrócić po czwarty. Więcej szczegółów na zdjęciach. Pewnie już do mnie nie wrócą, ale jakby czasem ktoś gdzieś zauważył na jakiejś giełdzie, aukcji internetowej itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/322272-minikoparka-tarnow/ potrzebuje jakieś namiary na minikoparke w Tarnowie. ktos coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam Panowie zna ktos moze ta T4? http://olx.pl/oferta/volkswagen-caravelle-2-5-tdi-lift-9-miejsc-warto-go-miec-CID5-ID9VKrF.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendi~ Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ktoś gdzieś dzisiaj, jakiś szybki spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 ludzie ktorzy sie spotykali nie maja juz audi, wiec jak sie nie zwerbuje ludnosci to nic z tego niebedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 robimy w tarnowie juz 3 tygodnie i jeszcze nie spotkałem klubowej oooo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendi~ Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Czyli Tarnów umar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 jak je organizowałem to odzewu nie bylo, ja niebede dzwonił do kazdego i sie prosił by łaskawie wpadli, wiec jaki w tym sens? ludizom nie pasuje piatek, ani sobota, tylko w tyogdniu na 15 minut , wiec jak dla mnie nie ma sensu najmniejszego zbierac towarzystwo. spoty byly wielokrotnie ostanio bylo nas 3 moze 4 osoby , jak nikt nie wykazuje checi to szkoda sie produkować w tej kwesti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 czaki22 nie dziwie ci się na przymus nikogo nie będziesz ciągnął na spoty.a w niedziele próbowaliście?u nas są w niedziele i zawsze ktoś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaś-u Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 siema Panowie wiecie może czy dalej aktualna jest akcja serwisowa na wtryski w naszych wozidłach? Na stronce można sprawdzić tylko akcję dot. emisji spalin.. ma ktoś może jakieś dojścia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi