Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mam na sprzedanie kolekcjonerska edycje ALAN'a WAKE'a na X360 - stan jak nowa, tylko bez folii.

Ktos chetny? :)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tam już wyczekuję na kolejnego assassina :kox:

Znaczy się AC 3 wychodzi :gwizdanie: :naughty: Prince Of Persia: Forgotten Sands niech no ktoś opisze - miał kto już styczność?

Opublikowano

Mam nadzieję w tym PoP, powrócą bardziej do mechaniki gry z Ps2, a nie tego padła z PS3. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

KOval81, wychodzi dokladnie AC:Brotherhood, we wrzesniu bodajze... takie raczej rozwiniecie II niz III.

Opublikowano

KOval81, wychodzi dokladnie AC:Brotherhood, we wrzesniu bodajze... takie raczej rozwiniecie II niz III.

dokładnie, czytałem artykuły i całkiem fajnie się zapowiada, sporo nowości, akcja głównie w Rzymie, i będzie 4Q 2010 więc najwcześniej październik :cool1:
Opublikowano

Obejrzyjcie sobie filmy z nowych gierek pokazywanych na odbywających się właśnie targach E3:

http://www.gametrailers.com

Jest cała masa fajnych tytułów :cool1:

Opublikowano

Zdecydowanie polecam grę SingStar! Genialna rozrywka na imprezki, spotkania z przyjaciółmi, rodziną. Wczoraj z kumplami spędziliśmy na śpiewaniu 5h i nie mieliśmy dosyć, gra naprawdę wymagająca i wciągająca. POLECAM!

Opublikowano

Muszę chyba w końcu zakupić AC2 i cierpliwie czekać na to AC:Brotherhood :slina: Jak dla mnie ta gra jest rewelacyjna - uwielbiam jej klimacik, nawet, jeśli ma pewne niedociągnięcia :kox:

Gametrade.pl uruchomiony, więc trzeba coś zacząć szukać na stronach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Mario, Ty grales w AC1.. AC2 wyrwie Cie z sandalow.

Opublikowano
:kox: :kox: wczoraj z sentymentu odpaliłem sobie ACI - niepotrzebnie na poprzednim koncie wcześniej grałem i nie mam trofea żadnego :thumbdown::decayed:
Opublikowano

Jest i data premiery Gran Turismo 5 -> 2 Listopada

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-gran-turismo/101605

• Przeróżne profesjonalne zawody, jak NASCAR, World Rally Championship, Super GT i więcej.

• Ponad 1000 licencjonowanych wozów.

• Wizualizacja uszkodzeń w czasie rzeczywistym.

• Wyścigi multiplayer do 16 graczy.

• Tryb split screen dla 2 graczy.

• Powraca tryb kariery w pełnej krasie, z mapą świata, licencjonowanymi sprzedawcami samochodów, tuningiem etc. Zacznij prowadzić życie prawdziwego kierowcy!

• Współzawodnicz w znanych trybach, jak Championship Race i doskonal swoje umiejętności z License Tests.

• Gran Turismo TV z wideo zarówno wysokiej, jak i standardowej jakości o tematyce sportów motorowych, transmitowanym przez PSN. Teraz można również eksportować tę zawartość do GT PSP Museum (oczywiście wymagane posiadanie GT w wersji na PSP).

• Photo Mode i Photo Album pozwolą na uchwycenie świetnych akcji w GT, którymi podzielisz się ze znajomymi. Ogromne możliwości, przy uwzględnieniu różnych kątów i lokacji.

• Oprócz wspomnianego wyżej Photo Album, gracz podzieli się ze społecznością swoimi wideo, uploadowanymi na serwis YouTube, przy wykorzystaniu Online Replay Album.

• Możliwość skomponowania własnego soundtracka przy wykorzystaniu muzyki znajdującej się na dysku konsoli.

• Połącz swoje GT PSP z GT w wersji na PS3 aby odblokować auta.

Opublikowano

Jest i data premiery Gran Turismo 5 -> 2 Listopada

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-gran-turismo/101605

• Przeróżne profesjonalne zawody, jak NASCAR, World Rally Championship, Super GT i więcej.

• Ponad 1000 licencjonowanych wozów.

• Wizualizacja uszkodzeń w czasie rzeczywistym.

• Wyścigi multiplayer do 16 graczy.

• Tryb split screen dla 2 graczy.

• Powraca tryb kariery w pełnej krasie, z mapą świata, licencjonowanymi sprzedawcami samochodów, tuningiem etc. Zacznij prowadzić życie prawdziwego kierowcy!

• Współzawodnicz w znanych trybach, jak Championship Race i doskonal swoje umiejętności z License Tests.

• Gran Turismo TV z wideo zarówno wysokiej, jak i standardowej jakości o tematyce sportów motorowych, transmitowanym przez PSN. Teraz można również eksportować tę zawartość do GT PSP Museum (oczywiście wymagane posiadanie GT w wersji na PSP).

• Photo Mode i Photo Album pozwolą na uchwycenie świetnych akcji w GT, którymi podzielisz się ze znajomymi. Ogromne możliwości, przy uwzględnieniu różnych kątów i lokacji.

• Oprócz wspomnianego wyżej Photo Album, gracz podzieli się ze społecznością swoimi wideo, uploadowanymi na serwis YouTube, przy wykorzystaniu Online Replay Album.

• Możliwość skomponowania własnego soundtracka przy wykorzystaniu muzyki znajdującej się na dysku konsoli.

• Połącz swoje GT PSP z GT w wersji na PS3 aby odblokować auta.

Daj Boże :decayed:

Opublikowano

Fantaści :polew::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja juz zadnych zapowiedzi gier nie biore na powaznie... co jakis wazny tytul na rynku to z reguly jest przehajpem.

Wszyscy jarali sie MASS EFFECT 2 - dobra gra, ale przehajp.

RED DEAD REDEMPTION - tez mega promocja... ale przehajp. Poprostu dobra gra, a multiplayer, ktory mial byc za***isty okazal sie taki se.

COD:MW2 - swietna gra... ale tez przehajp, bo zapowiadano ja jako rewolucje, bla bla bla.

BATTLEFIELD BC 2 - rowniez dobra gra... ale single taki sobie, a multi nudzi sie po krotkim czasie.

Z ostatnich tytulow nie zawiodlem sie tylko na ALAN WAKE, FM3, FIFA 10...

Opublikowano

a ACII Cię zawiódł :mysli:

Opublikowano

Zapomniał wpisać :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Nie... ACII byl miodny :) Pisalem przeciez nie raz ;)

Opublikowano

Nie... ACII byl miodny :) Pisalem przeciez nie raz ;)

No właśnie :naughty::kox: