Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l Heavy Rain taki jakiś dziwny, spokojny. Bynajmniej demo taki klimat zapodaje... Momentami spokojny, momentami bardzo niespokojny Wyjątkowo klimatyczna gra - polecam.
Opublikowano 19 Sierpnia 201016 l jarko a w Dante's inferno grałeś ? to coś w stylu GOW III tyle że trochę słabsze, aktualnie w to właśnie cioram noi łatwa platynka do zrobienia :evil:
Opublikowano 19 Sierpnia 201016 l jarko a w Dante's inferno grałeś ? to coś w stylu GOW III tyle że trochę słabsze, aktualnie w to właśnie cioram noi łatwa platynka do zrobienia :evil: rowniez polecam fajnie sie gra jestem gdzies w polowie gry :gwizdanie:
Opublikowano 19 Sierpnia 201016 l Na razie poluję na Far Cry 2. Temu Inferno też się przyjrzę, gdzieś chyba nawet miałem demówkę
Opublikowano 20 Sierpnia 201016 l Far Cry 2 wychodzi? jedynke jak dopaliłem, obejrzałem ten cały długi wstęp, zastrzeliłem jednego kolesia i wyłączyłem tą grę jakoś mi nie podeszła, 2 może będzie lepsza
Opublikowano 20 Sierpnia 201016 l Far Cry 2 wychodzi? jedynke jak dopaliłem, obejrzałem ten cały długi wstęp, zastrzeliłem jednego kolesia i wyłączyłem tą grę jakoś mi nie podeszła, 2 może będzie lepsza :polew: far cry 2 wyszło jakieś 2 lata temu
Opublikowano 20 Sierpnia 201016 l Powalczyłem ostatnio na allegro i zakupiłem: COD 4 i AC Wiem wiem szału nie ma, ale od czegoś trzeba zacząć
Opublikowano 20 Sierpnia 201016 l ja upalam prince of persia, ale prosta gierka, nieskomplikowana wogóle, taka sobie, do assasina jej baaaaaardzo daleko
Opublikowano 20 Sierpnia 201016 l Autor PoP to co innego niz AC, ale bardzo milo sie gra... taki relax.
Opublikowano 24 Sierpnia 201016 l Pany... Demon's Souls. Polecam! Gra masakrycznie trudna, ginie sie co chwile, czasami człowieka może krew zalac Ale satysfakcja gwarantowana! Ciekawy tryb online, można pomagac innym ludziom w ich zmaganiach, a także nawiedzac ich światy