Czaro_22 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 No wlasnie sie zastanawiam, czy kupic Mafie, czy nie... |Brać i się nie zastanawiać, grałem chwile w demo w sumie bez rewelacji ale klimat gry jest genialny Szkoda że nie będzie multi
SebaMC Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Cena i tak szybko nie zejdzie, więc po co czekać, ja postanowiłem, że to kupie, na max detalach wygląda zacnie i mam stabilne 40 klatek, także biera to
Reniu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ogladalem juz wczoraj... pewno sie pogra. Na razie czekam na WRC 2010. Mam nadzieje ,ze nie bedzie crapem [br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 12:20_________________________________________________[br]Będzie też fajna arcadeówka z serii NFS
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Reniu, kozak gierki Co do Mafii 2 to również i mnie demo przypadło do gustu
Reniu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Fulll bije demo na głowę klimacik jest
Flyer Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Reniu, kozak gierki przeciez na tym co pokazal reniu to kompletnie nic nie widac [szczegolnie WRC] :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Reniu, kozak gierki przeciez na tym co pokazal reniu to kompletnie nic nie widac [szczegolnie WRC] :gwizdanie: Ja tam widzę bardzo dużo szczególnie w WRC po ostrym przywaleniu w drzewo nic się nie dzieje obstawiam że wyjdzie gniot, ładny ale gniot Z kolei jeśli chodzi o NFS, dokładnie widać jak gra będzie wyglądać (actual gamepley) oraz to, że będzie arcade'ówka pełną gębą, no i dobrze bo to powrót stergo, dobrego NFS Hot Pursuit
Flyer Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tego sie wlasnie boje... w koncu robi to firma, ktora tworzy z reguly gnioty
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 stergo, dobrego NFS Hot Pursuit cięło sie na PsOne ???? ElNino :naughty: :naughty: pamiętasz ???
Reniu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Pamiętam, pamiętam... moja młodość ja to z serią jestem od pierwszego NFS'a
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Pamiętam, pamiętam... moja młodość ja to z serią jestem od pierwszego NFS'a mam tak samo :kox: :kox:
SebaMC Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Co do WRC to auto od tego drzewa odbija się jak zabawka, także moim zdaniem będzie gniot, a NFS rewelacji nie zrobi, chociaż i tak wygląda bardziej obiecująco niż poprzednie wersje. Dalej uważam, że najlepszą wyścigówką jest Grid
Reniu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja wolę Shifta od Grida, na dłużej przykuł mnie do monitora, no może jedynie poza driftem, który w Gridzie dawał sporo frajdy. BTW Shift 2 wychodzi na początku roku W tym miejscu należy się słówko przypomnienia, seria NFS została podzielona na kilka obszarów docelowych nad którymi pracują oddzielne zespoły, także nie ma co sie martwić że zbyt często wypuszczają nowe gry W HP jeszcze zagram ale generalnie teraz wszystko poniżej Shifta nie przemawia do mnie Co by tu nie mówić i tak czekam na Forzę Motorsport 4 [br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 19:40_________________________________________________[br] Mafia 2 - recenzja http://www.gametrailers.com/video/review-hd-mafia-ii/703566 - HD http://www.gametrailers.com/video/review-mafia-ii/703565 - SD
labek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja właśnie jutro jadę na Xbox Fun Day jak wrócę podzielę się z wami, jakie ciekawe gry wyjdą w niedalekiej przyszłości, bo ma być jakiś pokaz gier przedpremierowych
Kowal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ma ktoś Fallouta 3 w wersji GOTY pożyczyć? chodzi mi właściwie o dodatki bo przeszedłem właśnie normalną wersję
jarko Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Powiedzcie mi czy w AC2 w porównaniu do AC poprawili coś sterowanie assassynem :?: Bo już mnie to trochę drażni... I długie to że masakra... A tak ogólnie to giera
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Sterowanie jest takie samo jak w ACI, ale nie wiem w czym masz z nim problem, przeciez jest w porzadku
jarko Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie no jak dla mnie czasami troche "głupkowate" to sterowanie... Przeszedłem całe GoWIII, prawie całe Uncharted 2 i tyle razy sie nie denerwowałem co ten koleś wyrabia A tak poza tym to głupio się kończy i kupuję zaraz ACII
czarny Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 czym sie różni tekken 6 platinum i zwykły?
Rekomendowane odpowiedzi