Opublikowano 21 Listopada 201015 l a ja przeszedłem kampanie w BC2 (strasznie krótka ) ale za to multi wymiata i jest na wiele godzin i nie wiem czy wpadnie platyna przed GT5 na którego już odkładam siano
Opublikowano 21 Listopada 201015 l :>juz w srode :> :> :> :> :> :> :decayed: :decayed: Gran Turismo 5 - Lamborghini Gallardo - Le Mans Time change
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Są większe niż powinny czy za małe ? Bo te filmiki mi tu nie chodzą na tym kompie. Ja ostatnio z wyścigów włączyłem burnout paradise. Przyjemna gierka. Może platyne sie uda wbić Ma ktoś tą gre na PS3 ? Bo do jednego trofeum potrzeba ustawki - 8 samochodów musi sie spotkać na stadionie.... kto to wymyslił ?
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Są większe niż powinny czy za małe ? Bo te filmiki mi tu nie chodzą na tym kompie. Lipa moim zdaniem Zobacz jak to rozwiązli w starej Forzie, jest wizualnie i mechanicznie:
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Są większe niż powinny czy za małe ? :polew: :polew: :polew: no oczywiście ze większe , przez 15 lat nie było wcale , i nagle zaybali takie ze sie auta łamią
Opublikowano 22 Listopada 201015 l ostatnio widzialem ten gadget Kinect dla Xa nie potrzebujesz pada ( tyczy sie co niektorych gier ) tylko machasz rekami Cos tam Reniu wspominales o FM4 :gwizdanie: E3 2010 Highlights | Forza 4 Live Gameplay E3 Forza 4 Kinect part 2 HD 1080p
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Te filmiki to nic nowego i tak na prawdę poza wybajerzoną prezentacją Californi nic nie widać. Wyścig choojnia bo prezentowany na Kinect. Ten cały Kinect to dla mnie lipa, szczególnie w zestawieniu z FM Jak wobie wyobrażasz szybki, precyzyjny wyścig z wyprzedzaniem na żyletki i walką o każdy centymetr toru? Wiatrak z siebie w pokoju zrobisz a i tak nic z tego nie będzie Nie ma jak kiera z prawdziwego zdarzenia
Opublikowano 22 Listopada 201015 l zgadzam sie kiera to kiera :good: i juz niedlugo wlasnie dostane od taki prezencik na mikolaja :gwizdanie:
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Ten cały Kinect to dla mnie lipa, szczególnie w zestawieniu z FM no nie bedzie to stworzone do tego typu gier Odpadaja wyścigi , FPS-y , wszystko gdzie liczy sie precyzja
Opublikowano 22 Listopada 201015 l kupiłem okazyjnie za 80pln pakiet AC1 i AC2 , od czego zacząć ??? bo czytałem/słyszałem ze AC1 strasznie liniowa
Opublikowano 22 Listopada 201015 l kupiłem okazyjnie za 80pln pakiet AC1 i AC2 , od czego zacząć ??? bo czytałem/słyszałem ze AC1 strasznie liniowa Włączaj sobie raz na jakiś czas AC1, bo jest liniowa, ale ja robiłem tak jak pisałem: co drugi dzień na godzinkę i było spoko
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Są większe niż powinny czy za małe ? :polew: :polew: :polew: no oczywiście ze większe , przez 15 lat nie było wcale , i nagle zaybali takie ze sie auta łamią @moskal nie ryj ze mnie, bo nie mogłem filmiku obejrzeć na tamtym kompie, a gry nie mam więc dlatego pytam
Opublikowano 22 Listopada 201015 l kupiłem okazyjnie za 80pln pakiet AC1 i AC2 , od czego zacząć ??? bo czytałem/słyszałem ze AC1 strasznie liniowa Włączaj sobie raz na jakiś czas AC1, bo jest liniowa, ale ja robiłem tak jak pisałem: co drugi dzień na godzinkę i było spoko ale ogólnire ciąć w AC2 ???? one sa jakoś powiązane ??? 1 ma sie jakoś do 2 ? ? ?? @moskal nie ryj ze mnie przepraszam juz nie bede
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor AC2 to kontynuacja AC1... wiec warto przejsc AC1. zreszta grafika, klimat, muzyka i widoki w AC1 wcale nie sa gorsze od AC2. Ja bym zaczal od 1 zeby znac cala historie, nie musisz robic przeciez wszystkich questow.
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Sory ale Uszkodzenia W FM i Gt5 jakieś takie sztuczne...przy zderzeniach czołowych to pół auta by nie było :gwizdanie: