Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no ja tez robie wszystkie questy... ale akurat zbieranie skarbow to Ci zadnego achievementa nie da ;)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no nie da :) wiem wiem

jak przejdzoiesz 2 w 100% pogadamy :)

Opublikowano
  • Autor

Przeszedlem w 95% i co ja teraz bidny zrobie... :kwasny:

Opublikowano

leszczyk :D:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ma ktoś burnout paradise na ps3 ?

Brakuje mi trofeum - 8 na stadionie :/

Opublikowano

fpp na padzie to poracha

Pograj, tyle samo na padzie co na klawie i myszce i wtedy się wypowiadaj, bo pewnie zagrałeś raz, dwa nie szło ci i stwierdziłeś, że słabo się gra. Sam kiedyś myślałem jak można grac na padzie, w COD i inne FPS, ale naprawdę się da i to bez problemu.

Zdarzają się oczywiście buce które do Xa podłączają klawiaturę i myszkę, wtedy grając padem nie ma się żadnych szans.

Opublikowano

Stary nie mówimy o przyzwyczajeniu się z racji domyślnego kontrolera :D Nie powiesz mi, że celowanie padem jest rownie efektywne co myszką :przebiegly:

Z czasem nabiera się wprawy również w celowaniu padem ale ergonomia takiego rozwiązania jest daleka od ideału ;)

Wyobraź sobie sytuacje gdy na dwóch pecetach odpalasz jakiegoś deathmatch'a i do jednego kompa podłaczasz padzika a na drugim ktoś działa na padzie. Jak dla mnie wynik takiego meczu jest oczywisty :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Wiecie co... sterowanie myszka jest tak banalne, ze kazdy moze byc mistrzem w COD.

Pad to w pewnym sensie utrudnienie i tylko dziesiatki godzin treningu dadza Ci pierwsze miejsca w deatchmatch'ach.

Ja uwazam, ze to +, gra jest ciekawsza.

Pomijam kwestie, ze samo chodzenie padem i obsluga innych opcji w FPP [zmiana broni, przeladowanie, akcje], jest wygodniejsze, szybsze, bo wszystko masz "pod palcem".[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 11:32_________________________________________________

jak ta gra w ogole? jakis czas temu kupilem za grosze, bo mam tez Revenge, ale pogralem 2 minuty i wylaczylem :kox: :kox:

Opublikowano

Mi się paradise podobał, ale najbardziej brakowało mi misji z crashami znanymi z poprzednich części. Owszem, tu też można wywoływać opcję rozwałki ale jakoś mi ten sposób nie podszedł, wolałem w starym stylu.

Gra fajna ale po pewnym czasie znudziła mnie na tyle, że jej nie skończyłem.

Opublikowano

Wyobraź sobie sytuacje gdy na dwóch pecetach odpalasz jakiegoś deathmatch'a i do jednego kompa podłaczasz padzika a na drugim ktoś działa na padzie. Jak dla mnie wynik takiego meczu jest oczywisty :gwizdanie:

Chodziło ze na jednym myszka+klawiatura a na drugim pad ?

Wydaje mi się ze nie przeczytałeś całej mojej wcześniejszej wypowiedzi (ponieważ napisałem ze pad w konfrontacji z myszka i klawiaturą nie ma szans)

Bardzo długo grałem w CSa na myszce i klawiaturze, od 1.5 roku mam dopiero konsole i powiem ci ze pad przeciwko padowi ma się tak samo jak myszka przeciwko myszce. Tylko więcej osób zaczynało grę w FPP na klawiaturze i myszce dlatego wydaje się że na padzie FPP to jakaś porażka a wcale tak nie jest.

Opublikowano

Nom, umknęło mi ostatnie zdanie :decayed:

Ja dalej uważam, że granie w FPS na padzie to jakaś profanacja. Już lepiej gra się w samochodówki na klawiaturze, niektórzy też doszli na niej do niezłej wprawy :sarcastic:

Dla mnie porażka, oczywiście nie musisz się ze mną zgadzać. ;)

Opublikowano

Ja dalej uważam, że granie w FPS na padzie to jakaś profanacja.

Dla mnie też była do czasu jak nie usiadłem wygodnie w wyrze, i miałem wyj*bane na myszkę, podkładkę, klawiaturę i biurko lub stół przy którym musiałbym siedzieć hehe :decayed:

Opublikowano

I dlatego zacząłeś uczyć się jeździć na rowerze z kwadratowymi kołami? :co:

:polew::decayed:

W domu mam klawiaturkę, pada i kierownice i zawsze wybieram najbardziej optymalne rozwiązanie dla danego typu gry. Pewne rowiązania po prostu bardziej się sprawdzają niż inne ;) Nie ma co się o to dalej spierać.

dla rozluźnienia atmosfery :D

Raving Rabbids: Travel in Time - Official Trailer [HD]

Opublikowano

jak ta gra w ogole? jakis czas temu kupilem za grosze, bo mam tez Revenge, ale pogralem 2 minuty i wylaczylem :kox: :kox:

Z początku nie siadła mi ta gra. Po pół roku do niej wróciłem, pograłem więcej i powiem że to bardzo fajna gra, takie wyluzowane wyścigi.

Totalny free style.

Do platyny brakuje mi 2 trofi, 8 graczy na stadionie online, a do drugiego potrzebuje kamerke USB zeby wsłać jakies zdjęcia.

No i kicha.

Opublikowano
  • Autor

W piatek skonczylem AC:B :naughty:

Wczoraj z nudow zebralem piorka i 95 flag, nie wiem gdzie jest pozostale 6 :disgust: - w romulusach tez je zbieralem... :mysli:

Opublikowano

Wczoraj z nudow zebralem piorka i 95 flag, nie wiem gdzie jest pozostale 6 :disgust: - w romulusach tez je zbieralem... :mysli:

Ja dzisiaj mam zamiar trzasnąć platynę a AC2 - wtedy wezmę AC2:B :naughty:

Opublikowano

j**any :) :)

ja to sobie dozuje przyjemności :)

flagi ominales gdzies w romulusach było ich kilka

ja je własnie ominałem :( f*ck piórka juz mam :)

assassinów wysyłam cały czas tam gdzieś smigaja :) po świecie ale nie mam zamiaru tak szybko skończyc :) dziennie max 2 godzinki :)

zeby nie skończyć za szybko :)

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie w romulusach zbieralem wszystkie, ktore zauwazylem... moze i ominalem kilka, musze sprawdzic.

Opublikowano

Koledzy a grał ktoś w Gran Turismo 5 ? Jutro odbieram i już nie mogę się doczekać jazdy Audi Quattro ;-)

Opublikowano

Koledzy a grał ktoś w Gran Turismo 5 ? Jutro odbieram i już nie mogę się doczekać jazdy Audi Quattro ;-)

my tu w crapiszcza nie tniemy , tu masz temat :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159253.300;topicseen