labek Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 W dircie 2 mogłoby być więcej odcinków, a mniej ścigania się po torze, ale gra jest naprawdę w porządku, jeszcze jak jest kiera to w ogóle miód.
dominbr Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ja wlasnie gram w Dirt2 na DF GT, naprawdę spoko się gra. Miłe urozmaicenie po troche nużacym od pewnego momentu GT5
moskal Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 to GT5 sie nudzi ???? :shocked: :shocked: :shocked:
dominbr Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 to GT5 sie nudzi ???? :shocked: :shocked: :shocked: No mnie troche nuży jak zostały mi tylko kilku godzinne endurance a jeżdżenie w kółko tych samych wyścigów też troche nudzi
PABLO Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 PS3 i 22'' CRT jedzie z Nami Od środy będziemy army of two i RE 5 upalać No chyba że Nam Pablo jeszcze Killzone 3 załatwi Pogadam z sąsiadem to może ją pożyczę na zlot [br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 13:51_________________________________________________ to GT5 sie nudzi ???? :shocked: :shocked: :shocked: Never trzeba umieć czerpać radochę z tej gry czyli np grać z kolegami on-line/split screen, zdobywać trofea na platynkę (w uj tego jest ) licencje kręcić na złoto, czytać o motoryzacji (legenda przy każdym aucie, można się dużo dowiedzieć ciekawych wiadomości), zarzucać własną muzykę i korzystać z niej w grze, robić zdjęcia wypaśnych fur w super lokalizacjach i później drukować, tworzyć własne tory i patrząc jak koledzy się obijają o bandy nie znając mojego toru Mi się ta gra ani przez chwile nie znudziła
julo23 Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ale @Pablo, @Moskal rzucił podpuche i czeka :gwizdanie: Kto jeździ wyścigi zdalne ? Można na zmiane jeden drugiemu bić punkty w B-spec, bo w wyższych poziomach to idzie jak krew z nosa więc trzeba sobie pomagać.
PABLO Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ale @Pablo, @Moskal rzucił podpuche i czeka :gwizdanie: Kto jeździ wyścigi zdalne ? Można na zmiane jeden drugiemu bić punkty w B-spec, bo w wyższych poziomach to idzie jak krew z nosa więc trzeba sobie pomagać. Julo to miało być do dominbr a nie do moskal'a bo znam jego podpuchy A co wyścigów zdalnych to nie wiem bo nie włączałem tego w ogóle
julo23 Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Pablo, to stwórz tylko kierowce, i udostępnij on-line, zawsze co włacze to twojego też puszcze, zawsze Ci kasy troche nabije i doświadczenia za friko. Ps. w sumie to gadamy nie w tym temacie...
moskal Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 @Moskal rzucił podpuche i czeka :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 @Moskal rzucił podpuche i czeka :gwizdanie:
moicz Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 platynka w bad company 2 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
nowal Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 platynka w bad company 2 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no to graty jak bediesz miał w BC 1 to bedziesz gosc
PABLO Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 platynka w bad company 2 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty łowco jeden
moicz Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 platynka w bad company 2 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no to graty jak bediesz miał w BC 1 to bedziesz gosc dzięki w jedynce jest jeszcze gorzej ?
nowal Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 jedynka to masakra ;D 2 juz łatwiej ale nie skupialem sie jeszxze na platynie w BC 2 poprostu przeszedlem i gram przez neta
julo23 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Mnie tylko ciekawi czy moja pani mi platyne wbije w tym areobiku co jej kupiłem Ciekawe czy jest cieżko... To jest niby do move, ale widze że można ciwiczyć bez tego, tylko z kamerą.
moicz Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Mnie tylko ciekawi czy moja pani mi platyne wbije w tym areobiku co jej kupiłem Ciekawe czy jest cieżko... To jest niby do move, ale widze że można ciwiczyć bez tego, tylko z kamerą. :polew: [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 08:03_________________________________________________ jedynka to masakra ;D 2 juz łatwiej ale nie skupialem sie jeszxze na platynie w BC 2 poprostu przeszedlem i gram przez neta widziałem że fest masz natrzaskanych godzin online
nowal Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 a mam dopiero 36 lvl. Wciągająca gra. Nie grałem juz ponad miesiac bo teraz remont a wczesniej red dead i jak wroce to trzeba walczyc o platynke bo za nie dlugo battlefield 3
Rekomendowane odpowiedzi