Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duzego wyboru nie masz , albo X360 albo PS3 :)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam, panowie jaką polecacie konsole do 500zł? tak zeby mozna bylo pograc w Fife 12/13 i pooglądać filmy w miare dobrej jakości ? wiem ze to malo 500 ale tyle moge przeznaczyc :wink:

X360 nie odtwarza filmów na Bluray, PS3 tak.

Opublikowano
dobra gierka sie kroi :slina:

totalna dziecinada moim zdaniem... choc rozumiem, ze kazdy sie bawi w to co lubi :wink:

ale podlaczac kiere T500RS pod taka gre to juz zdecydownie nieporozumienie :facepalm:

Opublikowano

Nie działa ;D ale masz pewnie na myśli GTA 5 :decayed:

Opublikowano

Gran Turismo 6 premiera 6/12/2013 yeah :banan:

Opublikowano
Gran Turismo 6 premiera 6/12/2013 yeah :banan:

bicz plis , czekam na forze 5 :naughty::naughty::grin:

Opublikowano
  • Autor

Te video z FM5 kompletnie mi nie podchodza... NIC nowego w stosunku do FM4 :kwasny:

Jesli ta gra ma byc starterem dla xbox one, to juz w tym momencie powinni sr** nowymi ficzerami, szczegolami na temat gry...

Opublikowano
Te video z FM5 kompletnie mi nie podchodza... NIC nowego w stosunku do FM4 :kwasny:

Jesli ta gra ma byc starterem dla xbox one, to juz w tym momencie powinni sr** nowymi ficzerami, szczegolami na temat gry...

W gruncie rzeczy trzeba zadac sobie pytanie "co mozna poprawic w FM4 ??" grafe to wiadomo ale model/fizyka jazdy jest idealna , dołozyc nowe tory i wszystko... :decayed:

Opublikowano

W gruncie rzeczy trzeba zadac sobie pytanie "co mozna poprawic w FM4 ??" grafe to wiadomo ale model/fizyka jazdy jest idealna , dołozyc nowe tory i wszystko... :decayed:

Dodatkowo podnieść rozdzielczość, dodać wygładzanie krawędzi i tego typu pierdoły które obecnie są standardem na PC.

W sumie bez zapewnienia tych technicznych aspektów nie widzę sensu next-genów.

Opublikowano

Dodatkowo podnieść rozdzielczość, dodać wygładzanie krawędzi i tego typu pierdoły które obecnie są standardem na PC.

Czyli grafa :naughty:

Opublikowano

Siur, bo cała reszta zostaje i nie ma czego się wstydzić przed konkurencją.

Trasy i carsy wiadomo, ale niech technika będzie zgodnie ze standardami (off course nie tymi z ps4 :naughty:)

Opublikowano

...ostatnio testowalem F1 2012 z modem zmieniajacym gre na F1 2013 :decayed:Mod - DrivingItalia.NET Forums

F1 2013 Mod - DrivingItalia.NET Forums

F1 2013 Mod - mariusz3207 - Chomikuj.pl

forum drivingitalia i dodatki dla F1 2012 :wink:

F1 2012 by Codemasters - DrivingItalia.NET Forums

mozna zwiekszyc realizm jest dopracowana fizyka jazdy itp. F1 2013 Realism Mod - DrivingItalia.NET Forums

ale i tak jest slaba w porownaniu z symulacja, ktora przez kierownice daje niezapomniane wrazenia z jazdy.

Jakis czas temu dokupilem kierownice F1 pod zestaw T500RS wiec testowalem F1 2012

wgralem kilka modow poprawiajacych realia jazdy oczywiscie wylaczona trakcja, ABS itp. ustawilem tor Spa :kox: na mokro :wink:

nawet przy tych ustawieniach bardzo latwo pokonuje sie zakrety, slabo obraca bolidem a efety i odczucia z jazdy to i tak jakies 10 -15 % symulacji :wink:

szkoda :kwasny: bo graficznie gra ladnie wyglada przy DX11 i wgranych modach...

ps. takie czary tylko przez PC :whistling:

---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ----------

maja jeszcze wiele do dodania...

ale zdecydowanie powini poprawic engine sound :wink:

w grach np F1 , NFS Shift , FM ,GT itd. dzwiek jest dosc beznadziejny w porownaniu do realnego :whistling:

moga smialo brac przyklad z symulacji PC np. GTR2 :decayed:

Opublikowano

Tu masz conieco info:

Gamescom 2013: Forza Motorsport 5 Preview - Careering All Over The World - Xbox 360 News At Xbox360Achievements.org

60fps przy 1080p to dobra wiadomość :thumbup1:

Opublikowano
PlayStation 4 zadebiutuje w USA 15 listopada, a w Europie 29 listopada :naughty::slina:

Nie napalajcie się, ja również kupię ale na pewno nie pierwszą partię, lepiej poczekać z 2-3 miesiące i okaże czy są i jakie mają wady pierwsze egzemplarze, tak było z PS3 i X360.

Dobrze że wychodzi na obecną generację GTAV to będzie w sam raz granie na kilka miesięcy.

Opublikowano

tak jak to jest z samochodami - nowe modele mają wady wieku dziecięcego

Opublikowano
PlayStation 4 zadebiutuje w USA 15 listopada, a w Europie 29 listopada :naughty::slina:

Nie napalajcie się, ja również kupię ale na pewno nie pierwszą partię, lepiej poczekać z 2-3 miesiące i okaże czy są i jakie mają wady pierwsze egzemplarze, tak było z PS3 i X360.

Dobrze że wychodzi na obecną generację GTAV to będzie w sam raz granie na kilka miesięcy.

Dokładnie, nie ma co brać pierwszych wypustów.

Opublikowano

A tak w nawiasie panowie na xbox360 przy Tv 50" lepiej grać na 1080i/1080p czy może rozdzielczość 1680x1440 chyba o ile dobrze pamiętam . Tv jest Full HD Led .

Opublikowano

Właśnie pożyczyłem THE LAST OF US.

Ciekawie to sie prezentuje i niezle zapowiada, choć klimat gry nieco przytłaczający. Ciemno, zimno i mroczno, i leje deszcz. :grin:

A po 2 godzinach gry żadnego trofeum.. :kwasny: