Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak samo jak sedan lepszy od avanta ? :blink: ja zaraz bede gral w ET :tongue4: na sev: IP 82.160.51.100:27980 :decayed:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

laptop + konsola = :good:

Opublikowano

Gdybym grał często w takie gry jak PES, Fifa czy NFS to odłożyłbym na konsolę <byłem już bliski zakupu>. Tylko, że ja gram praktycznie tylko w dwie gry- w tym w jedną raz na tydzień, obie przez neta i żadna nie wyszła na konsolę, więc jaki sens kupować w moim przypadku konsolę :no:

Grałem kilka razy na PS3 i jakoś dziwnie mi się grało na padzie w NFS- ale to kwestia przyzwyczajenia.

Tutaj dużą rolę odgrywają gry w jakie się gra, w moim przypadku nie warto inwestować w PS3 lub xBoxa360, bo będzie się kurzyć, ale są osoby co grają we wszystkie gry jakie są na rynku i im się opłaca kupić konsolę.

Opublikowano

Normalnie jak bym czytał komentarze w onet.pl Gry :polew:

Zależy w co kto lubi pograć. I tyle w temacie :)

Opublikowano

FPS na konsole... sterowanie padem w takie strzelanki to jakieś nieporozumienie :naughty:

Kwestia wprawy , moge cie zapewnic ze idzie mi w nich świetnie :good: ale troche trzeba było sie nacwiczyć :wink4:

Opublikowano

Heh ja do gry potrzebuje kilku platform... Choć Żona zabiera już wiele więcej czasu niż granie... :) a więc... Final Fantasy I,II,III,IV,V na PC; Final Fantasy VI, VII, VIII, IX na PSX, Final Fantasy X, X-2, XII oraz Dirge of Cerberus na PS2... teraz jeszcze planuje zakupić PSP dla Final Fantasy7:Crisis Core i PS3 dla Final Fantasy XIII więc jak narazie wydatek może poczekać... :) Kompa mam dosyć dobrego, bez problemu pociągnął nowego Turoka(max detale) czy Devil May Cry 4... ale konsole i tak rządzą... Poza FF nie gram praktycznie wogóle...

ps. Pozycje zaznaczone na niebiesko ukończyłem przynajmniej kilka razy (FF7 nawet 8x w 100%)

Opublikowano
Kwestia wprawy , moge cie zapewnic ze idzie mi w nich świetnie :good: ale troche trzeba było sie nacwiczyć :wink4:
Bo jesteś prze-gość ale przyznasz że nie jest to po bożemu ;)

Mam to szczęscie, że mogę sobie wybrać sterowanie między klawą, padem a kierownicą więc z każdej gierki mogę czerpać maksa przyjemności (o ile dobra oczywiście).

Z kompa korzystam również zawodowo, lubię pograć i do tego czerpię frajdę z overclockingu więc konsola mi tego nie da a lapek z racji zamkniętej architektury odpada.

Opublikowano

Mam to szczęscie, że mogę sobie wybrać sterowanie między klawą, padem a kierownicą więc z każdej gierki mogę czerpać maksa przyjemności (o ile dobra oczywiście).

Z kompa korzystam również zawodowo, lubię pograć i do tego czerpię frajdę z overclockingu więc konsola mi tego nie da a lapek z racji zamkniętej architektury odpada.

Pwiem ci ze jak pograłem troche na padzie w necie w COD4 to mnie chłopcy roznosili , mysz do takich rzeczy jest idealna. Ale jesśli chodzi o granie w single w normalnym trybie gry to nie stanowi to wiekszego problemu.

A do wyścigówek kiera jest nieoceniona , mam Logitecha z Forcefeedbackiem , masakra jak ją wyrywa z garści :kox:

Poza FF nie gram praktycznie wogóle...

A grałeś na PS2 w coś takiego jak "FFXII : International zodiac Job system" ???? właśnie sobie zamówiłem a nigdzie nie moge znależć info o tym.

Opublikowano

FFXII : International zodiac Job system to rozszerzona wersja Final Fantasy XII, ale o ile pamiętam miała zostać wydana tylko w Japonii... i nie było raczej konwersji na język angielski. Choć wstyd mi bo mogę się mylić:) Nie mniej... zazdroszczę już :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Ja od 2 lat pocinam na X360 w rozne giery... Mam juz ich chyba z 20 + arcade'owe z marketplace'a :)

X360 rzadzi... przebija nawet PS3 pod wzgledem sprzedazy w Japonii :)

Opublikowano

x360 byl predzej niz ps3 i daltego zdobyl wiekszy rynek ale ps3 czekalo z wydaniem zeby w czyms byc lepszym niz x i doczekalismy sie blue-ray bo za 1,5 k nie kupisz odtwarzacza b-r ale x360 zaraz po wyjsciu ps3 wypuscila stacje na blue-ray wiec obie sa na takim samym poziomie tech. ale x360 byl pierwszy :evil:

Opublikowano

Ale trzeba wziąć pod uwagę, żę X360 jest dłużej na rynku od PS3 + tylko niektóre gry na PS3 na dzień dzisiejszy wykorzystują w pełni możliwości konsoli, a związane jest to z trudnościami jakie występują podczas programowana gier pod PS.

Na PLUS - X360 można dopisać Xbox LIVE który funkcjonuje bez większych problemów, czego nie można powiedzieć o PS3, ale to w końcu walka z goliatem (microsoftem)

Chociaż wydaje mi się, że to wszystko się nieco zmieni.. :gwizdanie:

Ale przyznam się, że u mnie póki co Xbox stoi lepiej.. Ale PS3 korci mnie od jakiegoś czasu.. :evil:

Opublikowano

no mnie tez korci ale na czarnym bardziej kurz widac :decayed: a na szarym x360 nie :>

Opublikowano

ja praktycznie gram tylko w pile a jak pila to tylko PES:) zadne tam fifki sryfki:P hehe.

Jesli na platformie to na xboxie czasem u kumpla jakis box albo pes

Ewentualnie dla pocwiczenia refleksu UT

Opublikowano
  • Autor

Powiem tak:

Sledze codziennie na biezaco rynek konsol, gier, bo to moje hobby :)

X360 kupilem zanim byla jego premiera w PL.

Sony niestety jest w kiepskiej kondycji. Mocno przeinwestowalo w PS3, sprzedaje sie coraz gorzej...

Traca popularne exlusive'y, ktore od lat naleza tylko do Sony - Final Fantasy XIII bedzie wylacznie na X360 - co wywolalo szok.

Choc sa juz plotki ,ze jednak wyjdzie i na PS3. Sa jednak tez plotki, ze Metal Gear Solid wyjdzie wylacznie na X360.

X360 bije na glowe PS3 pod wzgledem grywalnosci w multiplayerze, jest marketplace (gry za punkty, gra online / kazdy user ma swoje konto, osiagniecia, w grach zdobywa anchievementy). Pod wzgledem technicznym konsole maja te same mozliwosci. Wylacznie blueray, z ktorego i tak rzadko kto korzysta - przemawia na korzysc PS3. Jednak kto chce... to moze sobie go dokupic do X360 :)

To prawda, ze X360 wyszedl wczesniej - co pokazuje tylko geniusz MS :)

Jest duzo wiecej gier, wychodza szybciej, developerzy maja o wiele latwiej podczas prac programistycznych nad grami... i to sie pewnie nie zmieni juz.

I to co dla mnie bardzo wazne! Pady od PS3 sa koszmarnie niewygodne. Pady od X'a leza swietnie w dloniach. Potwierdzaja to rowniez moi znajomi, ktorzy maja PS3... :)

Niestety X jest glosniejszy :confused4: , ale w starych (jak moja) wersjach. Wymiana napedu DVD praktycznie eliminuje ten problem...

Opublikowano

lol glosniejszy to malo powiedziane moje audi chodzi ciszej :dance: tez racja ze pady do xsa sa bardzo dopracowane

Opublikowano

nie wiem jakie pady sa w ps3 wiem jakie byly w ps2 i byly wypas. w xboxie pady dla mnie to koszmar ale moze poprostu trzeba sie przyzwyczaic ja niestety nie mam jak zadko gram na padzie.

Opublikowano

W padzie od zwykłego XBoxa i X360 najlepsze są analogowe triggery (cyngle) które pozwalają używać ich znakomicie jako gaz i hamulec w samochodówkach:

http://img205.imageshack.us/img205/9800/12th4.jpg

Opublikowano

nie wiem jakie pady sa w ps3 wiem jakie byly w ps2 i byly wypas. w xboxie pady dla mnie to koszmar ale moze poprostu trzeba sie przyzwyczaic ja niestety nie mam jak zadko gram na padzie.

HEHHE ja mam na odwrót ''grzybki'' w PSie są wypukłe i według mnie palce ześlizgują sie z nich w szybkich grach.. xbox ma wklęsłe :kox: lepiej sie trzyma.. no ale kwestia przyzwyczajenia..

Opublikowano

Final Fantasy XIII bedzie wylacznie na X360 - co wywolalo szok.

Choc sa juz plotki ,ze jednak wyjdzie i na PS3. Sa jednak tez plotki, ze Metal Gear Solid wyjdzie wylacznie na X360.

FF XIII wyjdzie na bank na PS3 ,Flyer o którym MGS-ie piszesz ze wyjdzie tylko na X360 ??? bo z tego co wiem to MGS4 juz wyszedł na PS3 a MGS5 , pan Kojima niema nawet w planach

FFXII : International zodiac Job system to rozszerzona wersja Final Fantasy XII, ale o ile pamiętam miała zostać wydana tylko w Japonii... i nie było raczej konwersji na język angielski. Choć wstyd mi bo mogę się mylić:) Nie mniej... zazdroszczę już :notworthy:

będe miał pirata który chodzi na Swapie , moge dać ci namiar na gościa który to m a , oczywiście jesli grasz na Swapie :decayed:

I to co dla mnie bardzo wazne! Pady od PS3 sa koszmarnie niewygodne.

Przeciez pady w PS3 są takie same jak w PS1/2 tylko bez kabla , a te są za***iście wygodne

jeszcze dwa lata temu dałbym sobie "łeb urżnąć" za Sony ale musze przyznać ze dobra taktyka MS i koszmarne decyzje Sony spowodowały taki a nie inny obrót sprawy i Sony niestety nie dzierży juz palmy pierwszeństwa. Ale myśle ze gdy zaczną wychodzić gry które w pełni wykorzystują potencjał PS3 to MS bedzie musiał zmontować nowy sprzęt. :kox: