Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ja akurat w COD4 bardzo malo gram...

Masz GRIDa? :)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moj nick na xboxlive martin a4

Opublikowano

A gra ktoś w GTA2 po sieci przez GameHuntera :mysli: chyba najtrudniejsza zręcznościówka z gier sieciowych :kox: naprawde :good:

Opublikowano

Ja akurat w COD4 bardzo malo gram...

Masz GRIDa? :)

sorry z codmaster mam tylko DIRT i cmr4[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:24_________________________________________________

moj nick na xboxlive martin a4

piszesz sie na cod4 czy cos :)??

Opublikowano

ja jutro ide wciągnąć GTA IV. A obecnie kończe Dead Space, Red Alert 3.

Cały czas łupie po sieci w Fife 09 oraz w Test Drive Unlimited

Opublikowano

Cały czas łupie po sieci w Fife 09 oraz w Test Drive Unlimited

to chyba się jakos musimy umówić :decayed: pisz pw jak coś :gwizdanie:

Opublikowano

Noo.... można zrobić kiedyś ustawkę w TDU po sieci :hi: Będzię pretekst by wyciągnąć kierownicę z szafy :naughty:

Opublikowano

a ja męczę Far Cry 2 od kilku dni. W mojej opinii gierka srednia. Grywalnosc na srednim poziomie. Grafika super ale na tym w sumie sie konczy. Jak dla mnie gra jest monotonna i nie warto wydawac na nia 100 zl.

Opublikowano

a ja męczę Far Cry 2 od kilku dni. W mojej opinii gierka srednia. Grywalnosc na srednim poziomie. Grafika super ale na tym w sumie sie konczy. Jak dla mnie gra jest monotonna i nie warto wydawac na nia 100 zl.

podzielam Twoje zdanie kicha totalna pograłem godzinę i darowałem sobie nudyyyy :)

Opublikowano

Po pracy śmigam do MediaMarkt po GTA4 :kox: Po pół roku od wyjścia gry na konsole wreszcie będzie można zagrać na piecu :chytry:

Opublikowano

Po pracy śmigam do MediaMarkt po GTA4 :kox: Po pół roku od wyjścia gry na konsole wreszcie będzie można zagrać na piecu :chytry:

A to wyszła juz na PC??? Słyszałem że dosc spore wymagania :gwizdanie: mam nadzieje ze to mity jeśli chodzi o grafike ze min to gf7900 :gwizdanie: ja mam gf7600 i jak nie pójdzie.... :wallbash:

Opublikowano

Poniżej zamieszczam obrazek na dole którego jest tabelka w której można sprawdzić jak gra będzie chodzic na konkretnym konfigu:

40022824gs2.th.jpg

Pisali też że ludzie odpalają w ustawieniah max podczas gdy są one zarezerwowaen dla najsilniejszych konfigów, kolejną rzeczą jest rozdzielczość. Na starszych kompach można zapomnieć o płynnym graniu powyżej 1280.

Opublikowano

A ja teraz w Call of Duty WORLD AT WAR i NFS Undercover. Dobre gry super grafika tylko krótkie jak dla mnie :rolleyes:

Opublikowano

Poniżej zamieszczam obrazek na dole którego jest tabelka w której można sprawdzić jak gra będzie chodzic na konkretnym konfigu:

40022824gs2.th.jpg

Pisali też że ludzie odpalają w ustawieniah max podczas gdy są one zarezerwowaen dla najsilniejszych konfigów, kolejną rzeczą jest rozdzielczość. Na starszych kompach można zapomnieć o płynnym graniu powyżej 1280.

Taa to pograne :wallbash: trzeba grafike kupowac i kostke ramu i pociagnie :OMG:

Opublikowano

Swego czasu grywałem w sieci w strategie Delirium na S2 jako z4dr4 do znudzenia:sick3:

Teraz jak czas pozwoli NFS ProStreet, SETTLERS V, CC3, AoW

Opublikowano

Dla wszystkich, ktorzy chca wydac troche grosza zeby pograc w GTA4

http://netologia.pl/gta-4-a-mialo-byc-tak-pieknie

Opublikowano
:polew: :polew: jeden komentarz mnie rozbawial "kup xboxa "
Opublikowano
Dla wszystkich, ktorzy chca wydac troche grosza zeby pograc w GTA4

http://netologia.pl/gta-4-a-mialo-byc-tak-pieknie

A mi się widzi :decayed:

Po przejściu debilnego instalatora wszystko jest jak należy a zabawa równie świetna jak na PS3. Gram na padzie od X360 więc w zasadzie różnicy nie ma ;)

Czasu za wiele nie miałem by pykać ale już wiem że trochę nad nią posiedzę :cool1:

Opublikowano

reniu na pewno byla by roznica jakbys odpalil na x360 w HD na 32 calach co najmniej :decayed:

Opublikowano

Grałem u kumpla na PS3 kilka dni po premierze na 42". Powiem Ci że wygląda praktycznie tak samo, streowanie równieź zbliżone bo gram na padzie od X360.

Na konsoli również przychrupywało no i zasięg widoczności był mocno okrojony.