Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupuj odrazu Gears of War 1 i 2 :)

takie dobre ?? zaraz na youtubie zerkne ja lubie lac po pysku albo cwiczyc palenie gumy na asfalcie ;)

aaa to taki quake :naughty:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gears of war ..... n/c gra :kox: :kox: :kox: najlepiej jak jesteś sam w domu lub z kimś grasz 5.1 dość głośno sub na max , Tv min 32" HD i nie jedna nocka z głowy :decayed:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 16:25_________________________________________________no wlasnie masz b7 i zastanawiasz sie nad piratami ? .... to załóż sobie gaz :decayed: i będziesz miał na gry :good:

Opublikowano

Gears of war ..... n/c gra :kox: :kox: :kox: najlepiej jak jesteś sam w domu lub z kimś grasz 5.1 dość głośno sub na max , Tv min 32" HD i nie jedna nocka z głowy :decayed:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 16:25_________________________________________________no wlasnie masz b7 i zastanawiasz sie nad piratami ? .... to załóż sobie gaz :decayed: i będziesz miał na gry :good:

mam disla :naughty: to prawie jak gaz :polew: a o piraty pytam zeby nie dac robic sie w wała niz zeby zaoszczedzic 5zł bo po co zamiast 10 gier miec jedna :mysli:

widze na allegro ze nowe nowosci kosztuja nie wiecej niz 200zł tak wiec :good:

Opublikowano

disel nie disel jak zwal tak zwal :tongue4: kupisz sobie z 5 ori gier przejdziesz te fajniejsze zostawisz, na allegro masz w duzym stopni gry sprzedawane używki w bdb stanie, przeważnie do 100zl max, wiec uważam ze gry na xsa aż takie drogie nie są, co do tego jaka konsole wybrać u mnie zadecydowało to ze pad od x360 lepiej leży mi w dłoniach, ja za xsa płaciłem 2,2k razem z padem + 2 gry, w tym samym czasie był już ps3 za 2,5k , pomacaj :decayed: przetestuj obie konsole to wybierzesz[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 17:27_________________________________________________http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,42224;core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,42224&ticket=4482003724228685gXluifbGS9EeY%2FEVcJUjd%2F9XgJJ7yYT%2BbwpL9UgIpwXBb664Cb7FffxP5CQ%2Bx9PVKA2tcKCYsMprNumswMWe6KLcl1ugOxQcMomJKQva5vY%3D

:good: x360 :good: jestem dumny ze jestem w tych 28 mln :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Gry na konsole przeciez mozna wymieniac, przechodzisz gre i wymieniasz ja na nowa za doplata 50-70 PLN...

...choc ja nie wymienialem nigdy :D

Opublikowano

wymiana kosztuje od 30 do 70 żł w zależności od wymienianej gry

Opublikowano
  • Autor

30 to raczej abstrakcja... musialbys kupic nowosc i za tydzien ja oddawac :) Wtedy to tak :)

Opublikowano

no dokłądnie :)

Opublikowano

Ja niestety dostałem na gwiazdke :gwizdanie: WOW - no i przepadłem. Może jak sie za dwa miechy abonament skończy to przestane.

Wcześniej super sprawa Fallout III no i Stalker: Blue Sky.

Opublikowano

mam juz xboxa w domku :naughty:koleszka dal mi jakies wyscigi i fife09 pilki noznej nie lubie a te wyscigi... forza 2 nie powalaja na kolana juz na allegro kupilem GTA IV :>

Opublikowano
  • Autor

Forza 2 to stara gra... wiec napewno nie powala. FIFA 09 jest swietna. GTA4 to gra roku, ciut juz przykurzona, ale i tak powinna zrobic wrazenie.

Jak lubisz dobre wyscigi to polecam GRIDa...

Opublikowano

Forza 2 to stara gra... wiec napewno nie powala. FIFA 09 jest swietna. GTA4 to gra roku, ciut juz przykurzona, ale i tak powinna zrobic wrazenie.

Jak lubisz dobre wyscigi to polecam GRIDa...

a ten NFS undercover nie leprzy ?

Opublikowano
  • Autor

Zalezy co kto lubi. NFS to zabawka dla dzieci :)

W GRIDzie juz mozna sie pobawic prawdziwymi autami (np. Audi R10 TDi w LeMans), realizm jest calkiem niezly.

Poszukaj recencji gier na:

http://gamespot.com

http://polygamia.pl

...zanim jakies kupisz :)

Opublikowano

dzieki :hi: dzieki :hi: dzieki :hi: dzieki :hi: :>

Opublikowano

no toca jest fajna chociaz nfs nowy tez jest super najlepsze jest rozwalanie glin

Opublikowano

Ja tam czekam na Gran Turismo 5 :shocked: jest prolog, czyli ok kilkadziesiąt samochodów i tras, ale chyba wolę poczekać jeszcze :kox: Grafika, dymamika symulacja KOX !!!

Z resztą można sobie zobaczyć na YT :)

http://pl.youtube.com/watch?v=PjfCLvqbXls

Opublikowano
  • Autor

GT5 moze byc niezlym wypasem... gralem w jedynke cale wakacje swego czasu :)

Opublikowano

może być.. I chyba nie będzie Exclusivem na PeeSy :naughty: czyli dobra wiadomosć dla Xboksowców :wink4:

Tutaj jest fajny filmik porównujący GRID i GT5 http://www.gry4ever.pl/tag/gt5

// Ale widać, że był zrobiony prez fana GT. Jednak pewnie coś tam jest na rzeczy..

Żałuję teraz, że w Grida grałem na Xboksie i nie chce mi się znowu przechodzić tego wszystkiego od początku..

A bardzo fajna gra była.. // nie podobała mi się tylko opcja z wyścigami 24h :disgust: można było je pominąć, ale sporo kasy było się wtedy w plecy..

Opublikowano

Heya

Taaaak GRID jest códowny a przede wszystkim niesamowicie grywalny, jeśli jeszcze ma się kierownicę to zabawa, że ho ho.

Ja cały czas pogrywam również w jedną z najlepszych gier wszechczasów (według mnie...przynajmniej) Call of Duty 4 przez net.

Choć ostatnio przez Fallota 3 byłem mocno niewyspany. :kox:

Opublikowano

A grał ktoś w assasin creed ?

warto to kupić ?