Opublikowano 31 Stycznia 200917 l co odkryłem ostatnio - World of Goo. nic nie powiem. trzeba w to zagrac po prostu
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l skończyłem dwie częsci Gears of War chce sie ktos zamienic na cos ??
Opublikowano 5 Lutego 200917 l Nie wiem czy widzieliście ale wyszedł Burnout Paradise na pieca. Gierka jest mega dynamiczna a wypadki w tej grze to ideał, normalnie jakbym oglądał crash-testy Jest to typowa arcade ale dająca kupę frajdy, mamy otwarty świat, świetną grafikę, masę autek do wyboru, motory, wypadki, kaskaderkę itd itp. W polskiej wersji językowej głosu lektorowi użycza zdaje się ten "rozgarniety" policjant z "Rodziny zastępczej". Gra jest świetnie zoptymalizowana i chodzi super, nie to co ostatnie "wielkie tytuły". Ja gram na padzie od X360 i gra się świetnie. Obejrzyjcie trailer: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/303609.html a tu recka gry, co prawda w wersji konsolowej ale różnic (może poza grafą) wiele nie ma: http://www.gametrailers.com/player/30009.html
Opublikowano 5 Lutego 200917 l ja widziałem tylko trailer , wymiata. a wyszedł juz ten resident w ogóle??? czy tylko capcom zaostrza apetyt ??????
Opublikowano 5 Lutego 200917 l http://www.valhalla.pl/news4387-Resident-Evil-5-w-marcu-przyszlego-roku.html W marcu może...
Opublikowano 5 Lutego 200917 l trzeba bedzie kupić PS3 Spoko Będę miał z kim się na gry wymieniać i grać Online - Jak kupisz to przejdziemy Residenta 5 w Co-operative :naughty:
Opublikowano 5 Lutego 200917 l Autor Ja ostatnio przeszedlem Prince of Persia Swietna grafika, swietny klimat, za***isty remake krotko mowiac... ale troche przydlugi na dluzsza mete Polecam. Rewelacyjna odskocznia od wszelkich FPP, RPG i innych. Mam tez w kolejnce Shaun'a White'a, Mass Effect'a, Fable II.
Opublikowano 5 Lutego 200917 l Shaun White - też mi się podoba - ale podobno, lepiej wygląda w gameplayach niż w praktyce w domu przed monitorem Mass Efect - podobało mi się Super scenariusz, grafika, ogólny klimat - Polecam Fable II - Grałem w Fable I - .. Ale Dwójka może być całkiem inna.. Na Prince of Persia tez się szykuję
Opublikowano 5 Lutego 200917 l Autor SW nie powala grafika moze... ale mi brakowalo bardzo snowboardu na konsole... Ostatnie co pamietam to SSX, ale on juz nie wroci... a jak wroci to pewnie na PSA. Ogolnie fajnie sie gra, dopiero zaczynam, wiec ciezko o jakiekolwiek recenzje. Napewno nie ma dramatu tak jak to opisuja w recenzjach niektorzy SSX-owcy.
Opublikowano 5 Lutego 200917 l koledzy przymierzam się do gears of war tylko nie wiem czy jest sens kupować jedynkę czy odrazu 2 i z pierwsza częścią dać sobie spokój ?
Opublikowano 5 Lutego 200917 l Autor Kup obydwie, bo to kultowa gra! Jedynka bardzo minimalnie odbiega graficznie od dwojki, a lepiej zaczac od 1, bo pozniej jest kontynuacja fabuly...
Opublikowano 5 Lutego 200917 l dzięki właśnie obawiałem się że pierwsza część będzie graficznie ale skoro nie ma różnicy wielkiej to biorę się za przeglądanie allegro
Opublikowano 5 Lutego 200917 l Spoko Będę miał z kim się na gry wymieniać i grać Online - Jak kupisz to przejdziemy Residenta 5 w Co-operative :naughty: w sumie brat wyjezdza do Libanu , ale dopiero w kwietniu , od niego wezme Ps3 , musisz poczekać nosferski do kwietnia , ok ????? Przejdziemy residenta , przejdziemy
Opublikowano 5 Lutego 200917 l Mam nadzieję, że do tego czasu wyjdzie Spoko.. pogramy, żeby specjalnie uczcić ten tytuł