Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki :) właśnie obawiałem się że pierwsza część będzie graficznie :thumbdown: ale skoro nie ma różnicy wielkiej to biorę się za przeglądanie allegro :)

gowik jedynka juz byl taki ladny ze roznica jest wrecz niezauwazalna, a gra jest naprawde miodna :good:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam nadzieję, że do tego czasu wyjdzie :tongue4:

Spoko.. pogramy, żeby specjalnie uczcić ten tytuł :good:

pamietam jak na ps wlaczylem kiedys residenta i po 10 min umarlem ze strachu :decayed:

p....le takie gry :naughty:

Opublikowano

Wustyle ,to był stary Resident , 1,2,3 które wyszły na PsOne miały troche inny klimat , były straszne , od 4 części już nie jest tak ostro tylko bardziej strzelankowo. Ale fakt , jeszcze niedawno tak dla przypomnienia przechodziłem 2 część , i pare razy prawie zesrałem sie ze strachu. A grał ktoiś kiedyś w pierwszą część Silent Hill ???? To dopiero ryło psyche , masakra. A dwójka jeszcze lepsza , mam na PS2 ori płyte , moge pożyczyć , wrażenia niezapomniane :good:

Opublikowano

gow 2 na x-ie prawie co wieczor, nick: them0n

Opublikowano

ja pamietam ze gralem w resident evil pierwsza (chyba) czesc na pececie, bylem wtedy smarkacz jeszcze i po 10 czy 15 minutach grania juz mialem taka kupe w majtkach ze podziekowalem. zreszta w pierwsza czesc alien vs. predator nie moglem grac czlowiekiem bo ten cholerny pikajacy radar przyprawial mnie o zawal :confused4:

Opublikowano

ja ostatnio sporo gram w F.E.A.R. na XBox-sie,wciągnęła mnie jak mało która :cool1:

Opublikowano

ja f.e.a.r. męczyłem na pc tzn męczyłem mojego peceta ta gra :decayed: bo karta średnio sobie radziła

Opublikowano

..zreszta w pierwsza czesc alien vs. predator nie moglem grac czlowiekiem bo ten cholerny pikajacy radar przyprawial mnie o zawal :confused4:

:polew: :polew:

I ta pojebana latarka, która rozładowywała się po kilkunastu minutach więc biegałeś w całkowitej ciemności, a na radarze zasuwały do Ciebie zielone kropki - nie wiadomo skąd :decayed: To było fajne..

Ale i tak kampania Alienem podobała mi się najbardziej :przebiegly:

Opublikowano

:polew: :polew:

I ta pojebana latarka, która rozładowywała się po kilkunastu minutach więc biegałeś w całkowitej ciemności, a na radarze zasuwały do Ciebie zielone kropki - nie wiadomo skąd :decayed: To było fajne..

Ale i tak kampania Alienem podobała mi się najbardziej :przebiegly:

no ja alienem w ogole nie ogarnalem tej gry :decayed: nie wiedzialem kiedy tam sie chodzi po suficie, kiedy po scianie, a i ten ogon mial jak dla mnie za krotki zasieg :) w zasadzie tylko predatorem udalo mi sie ukonczyc gierke

Opublikowano

cienias

Opublikowano

cienias

:kox:

Wczoraj w PlaystationStore udostępnili "Killzone 2" :naughty:

Już się zasysa.. :cool1:

Opublikowano

i jak ????

Opublikowano

Pogram dopiero jutro :gwizdanie:

Dzisiaj idę w Tango :decayed:

RE 5 -- :good: :good:

Opublikowano

ty pijusie , chyba wpadne na spota we wtorek , bedziesz ogrze ????

Opublikowano

ty pijusie , chyba wpadne na spota we wtorek , bedziesz ogrze ????

Ale piękny balet był wczoraj :decayed: Świetne dziewczyny (spadochroniarki) :boobs: , alkohol i muzyka na żywo :evil:

W poniedziałem zostawiam parcha na wymianę chłodnicy, ale przypuszczam, że zrobią.. :wink4:

Więc raczej wpadnę .

Killzone 2 wymiata !! :notworthy::good::notworthy:

Opublikowano

czytałem przed chwila recenzje w PSx Extreme , podobno Gearsy siadają , a mówił to sam fanboj Gearsów : HIV , kojarzysz to pismo ????

Opublikowano
:no: a w gearsów grałemn 30minut..
Opublikowano

czemu , taka lipa ???? mi sie jedynka nawet widziała[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 13:35_________________________________________________

Świetne dziewczyny (spadochroniarki)

K była z tobą ????? :naughty:

Opublikowano

Niee. nie dlatego - zaraz niedługo sprzedaliśmy Xboxa - nie zdążyłem pograć..

Ale powiem jeszcze raz Killzone 2 wymiata :naughty: - już dwa razy przeszedłem demo (w sensie jedna misja :()

K nie ma do jutra :tongue4: Ale byłem grzeczny.. :gwizdanie:

Ale spotykając takie dziewczyny człowiek się zaczyna zastanawiać czy to w ogóle leży naturze faceta.. Monogamia w sensie :polew: Wyobraź sobie dziewczynę z bufetem, tyłkiem, buźką, którą mega jara adrenalina :notworthy:, kręcą ją snowboardziści :naughty: i do tego dziewuchy na poziomie :gicior: <-- Gicior :rolleyes:

Opublikowano

K nie ma do jutra :tongue4: Ale byłem grzeczny.. :gwizdanie:

Ale spotykając takie dziewczyny człowiek się zaczyna zastanawiać czy to w ogóle leży naturze faceta.. Monogamia w sensie :polew: Wyobraź sobie dziewczynę z bufetem, tyłkiem, buźką, którą mega jara adrenalina :notworthy:, kręcą ją snowboardziści :naughty: i do tego dziewuchy na poziomie :gicior: <-- Gicior :rolleyes:

Monogamia stricto sensu nie leży w naturze naczelnych. Ale człowieka od małpy odróżnia coś takiego jak rozum i to na podstawie tego czynnika podejmuje decyzje. Ale jest też pozostałość - zwierzęcy instynkt - czasem to on dyktuje warunki. Ciężka sprawa generalnie.

Paradygmat jest taki: prawdziwy facet kieruje sie honorem i rozumem. Ale rzeczywistość jest często zgoła odmienna. :gwizdanie:

To mówiłem ja