Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ostatnio walczę w Combat Arms EU, i powiem że całkiem całkiem się napidala i co ciekawsze darmowa gra i brak jakichkolwiek lagów. Może zrobimy se jakis turneo?

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja ostatnio walczę w Combat Arms EU, i powiem że całkiem całkiem się napidala i co ciekawsze darmowa gra i brak jakichkolwiek lagów. Może zrobimy se jakis turneo?

Coś wszedłem na stronke, popatrzyłem i chyba realizm nie jest za mocną stroną tej gry ? (np. chodzenie i ciągłe strzelanie za bardzo nie psuje celności)

Opublikowano

Jak by ktoś grał to mój nick jak w podpisie ... można by spokojnie jakiś turniej klubowy zrobić :) problemem są Glitche i hacki ale robią update i jest specjalna strona gdzie można to zgłosić ze screenem i bany się sypią.

Ja jednak nie mogę się doczekać na Amercia's Army 3 z zapowiedzi wygląda że będzie grubo :naughty: pomijając poprawioną znacznie grafikę i fizykę gry ma np mieć wbudowanego teamspeaka 3

Jakiego masz nicka Adecneo :mysli:

Coś wszedłem na stronke, popatrzyłem i chyba realizm nie jest za mocną stroną tej gry ? (np. chodzenie i ciągłe strzelanie za bardzo nie psuje celności)

Grafika jest bardzo ładna, bronie są dość dobrze odwzorowane. Jest to bardziej gra arcade niż symulacja pola bitwy, ale rodzaje rozgrywki jak seek&destroy to już nie zwykła nawalanka jak w warrocku. Najmocniejszą stroną gry oprócz grafiki jest grywalność.

Opublikowano

Grafika jest bardzo ładna, bronie są dość dobrze odwzorowane. Jest to bardziej gra arcade niż symulacja pola bitwy, ale rodzaje rozgrywki jak seek&destroy to już nie zwykła nawalanka jak w warrocku. Najmocniejszą stroną gry oprócz grafiki jest grywalność.

hmmm może spróbuje i zobacze z czym to się je :naughty:

A nikt tu nie popyla w Battlefield 2142 ? :disgust: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja tylko na PC, online kiedys w CS-a, medal of honor, i mialem episod z Lineagem2 ;)

apropos gier samochodowych - LFS jest boski! naprawde :D podobnie jak RichardBurns Rally :D

Opublikowano

MRoger powim Ci. że chwilke pograłem i nawet przyjemna gierka jak na arcade :wink4: Można troszke w nią pośmigać dla relaksu :przebiegly:

Opublikowano

Nie ma to jak po stresującym dniu sprzedać parę headzików :kox: :> :decayed:

Opublikowano

Nie ma to jak po stresującym dniu sprzedać parę headzików :kox: :> :decayed:

Oooooo yeeesss :naughty::evil:

Tylko szkoda, że tak dziwnie sprzęt się kupuj (na określony czas :blink: ) Ale gra spoko :good:

Opublikowano

Mój nick to Adecneo. Jak by co to możesz Mnie poszukać i zaprosić do znajomych.

Gierka wciąga. Ale ostatnio z tymi hackami to trochę wkur..ia.

Opublikowano

panowie mam pytanko przymierzam sie do kupna PS3 i gran turismo 5,i jaka konsole byscie polecili 40GB,60 czy 80GB... filmow tam nie zamiezam trzymac tylko sety z gier,i czytalem ze na nowych konsolach 80GB nie chodza juz gry z PS2 I niema czytnika kart...czy te wszystkie konsole roznia sie tylko pojemnoscia dysku

40 GB i 80GB różnią się tylko pojemnością dysku - mają tylko 2 x USB i brak czytnika kart. Nie odtwarzają gier z PS2.

60 GB ma 4 USB, czytnik kart i jest kompatybilna z PS2.

generalnie nie wiem czy zakupisz jeszcze 60GB... ja kupiłem ponad rok temu, sugerowałem się gierkami z PS2 , ale jak odpalisz gierkę z PS2 to odechciewa się grać, taka jest różnica w grafice... więc kompatybilnościa z PS2 bym się nie przejmował...

ja jeżdżę po mieście w GTA4 i rozrabiam... trochę cisnę w synaAsam czyli Asasina.. :rolleyes:

Opublikowano

COF4 oraz Guild Wars :good:

Opublikowano

z innej beczki, moze ktos by chcial wciagnac collina dirt na X360 i halo 3 ?? po 40 pln za sztuke zupelnie bez rys oczywiscie wersje sklepowe oryginalne :)

ja aktualnie smigam sobie tezz w GTA4 - chyba nigdy sie nie znudzi - misje to sobie samemu mona wymyslac :P

Opublikowano

jak za 40zl(2 szt) to ja biorę obie :decayed:

Opublikowano

70 + wysylka i obie twoje :)

Opublikowano

obczajałem w sobote u brata demo RE5 i Killzone2 , bajka, za miesiąc leci do Libanu a jego PS3 ląduje u mnie na chacie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:naughty:

Daj cynk jak będziesz miał.. Umówimy się na randkę :decayed:

Opublikowano

:naughty:

Daj cynk jak będziesz miał.. Umówimy się na randkę :decayed:

spoko loko , możesz liczyć jak na zawisze :good:

chyba sobie kupie tego residenta :kox: :kox: demo bynajmniej powala na kolana

Opublikowano

Jak juz mowa o resident evil, sprawdzcie sobie całą serie Silent Hill to chyba najlepszy horror jako gra jaki dotychczas powstał. Ja grałem w SH na PS1 jeszcze pózniej w kolejne części na PS2 i PC a na PS3 nie miałem jeszcze okazji bo nie mam konsolki, ale ta gierka nieda wam spokojnie usnąć :good: Film powstał na bazie gry jabyco i raczej jest słabym odzwierciedleniem tej gry. Oczywiscie RS też grałem ale według mnie chowa sie jesli chodzi o klimat :naughty: