Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ja Residenta w dalszym ciągu nie mam :(

Byłem ostatno w Electronic Dreams, chciałem sobie wymienić, ale to jest jeszcze zbyt gorący tytuł i jeszcze nie jest przeznaczony na wymiany.. Muszę jeszcze trochę poczekać.. :confused4:

Ale katowałem ostatnio DEMO z Kasią na Split-screenie .. :evil: Mega zajawka :polew:

"Uważaj za Tobą !!!! " "Szybko, daj mi amunicję" "Osłaniaj mnie z dachu !!" "Kur*a, gryzie mnie skurw**" "Bierz grubasa z Shotguna!" :polew: :polew: Serio, mega koks..

Moskal nie wiesz, czy Resident obsługuje słuchawki z mikrofonem ?? :naughty:

Ale wtedy to już byśmy zakwitli przed tymi konsolami :polew: :polew:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To se kup :kox:

Przemek z Twoją pozycją społeczną to zaden chyba problem wywalić z kabzy 150 pln za gre która jak na razie jest nie do przebicia na rynku , co ??? :kox:

o słuchawkach nie mam pojecia :no:

Opublikowano

To se kup :kox:

Przemek z Twoją pozycją społeczną to zaden chyba problem wywalić z kabzy 150 pln za gre która jak na razie jest nie do przebicia na rynku , co ??? :kox:

o słuchawkach nie mam pojecia :no:

Coś w tym jest.. :kox:

Te słuchawki trzeba sprawdzić.. I gramy !

Moskal, ale Ja za grę mogę się wziąć dopiero od poniedziałku, bo jutro wyjeżdżam w niedzielę wracam..

Opublikowano

ja tez pewnie bede miał w poniedziałek bo dopiero dziś zamówiłem :kox:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 15:21_________________________________________________No mam tego Residenta 5 i podziele sie z wami uwagami.

1. gra wygląda świetnie , grafa ,otoczenie bajka , nie podłączyłem jeszcze full hd bo mam ps3 na hotelu i tv tylko 25"

2. sterowanie z początku troche dziewne ale mozna sie przyzwyczaić z czasem , jest opcja szybkiej zmiany broni pod "krzyżakiem" jeśli masz cztery rodzaje broni , wciskasz odpowiedni przycisk i możesz walić , tak jak w czesci 4 mozna giwery upgradować :good:

3. lokacje na razie fajne , pomysłowe , z ekranu bije gorączka afryki , poważnie :good:

4. Przeszedłem dopiero pierwsze dwa etapy i śmiem twierdzić że pani która jest naszym partnerem jest bardzo zgrabna i śliczna ale troszke "ćwierćinteligentna" , wali do wszystkich z giwery gdzie 25% przeciwników można załatwić samym nożem , gdy jej zabraknie ammo zombiaki ją poprostu zarzynają , ty jako gracz nie możesz sie skupić na przeciwnikach tylko na jej ciągłym ratowaniu , przez co sam cierpisz. Szkoda że nie można jej wydać komendy "stój" bo to strasznie ułatwiłoby rozgrywke :thumbdown:

5. mało amunicji (moze potem coś drgnie) , na razie na styk , jesli grałoby sie bez partnera to w zupełności wystarczyłoby a tak lipa bo nasz pani wywala w przeciwników wszystko co sie jej sprezentuje :thumbdown:

to tyle, ale gra warta polecenia :good:

Opublikowano

Może wyjdzie jakis Upgr dla Kompana :gwizdanie:

Kutwa tez bym pograł :disgust:

Moskal a sprawdź na pudełku jakie rozdzielczości obsługuje gra.. 720p ? 1080p ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja w sob powinienem mieć UFC 2009 :kox:

Opublikowano

Obecnie łupie w Saints Row 2 :kox:

Opublikowano

a ja w sob powinienem mieć UFC 2009 :kox:

Daj znać co z tego wyszło.. Bo trailery były za***iste.. A ściągnąłem DEMO z PS3 Store i troche się zawiodłem.. :angry:

Opublikowano

tekken 6 na xboxa ktos cos sie moze wypowiedziec ;>??

Opublikowano

Oprócz tego, że jeszcze nie wyszedł to, że będzie i na PS3 i na Xboxa

Opublikowano

jak nie wyszedł jak w angli koleszka juz gra...?? a chyba jak w angli smiga to i u nas pojdzie ;> ?? ale ja sie nie znam odrazu mowie...

Opublikowano

jak nie wyszedł jak w angli koleszka juz gra...?? a chyba jak w angli smiga to i u nas pojdzie ;> ?? ale ja sie nie znam odrazu mowie...

:mysli: Jak to możliwe skoro premiera jest wyznaczona na Wrzesień 2009r ? Zarówno wersja amerykańska jak i europejska ?

Ps. Będzie działać..

Opublikowano

jedyne miejsce gdzie można pograć w tekkena 6 to automaty w Japoni :gwizdanie: jesli idzie o wersje na konsole to pojawi się koniec listopada albo w grudniu na święta, i jestem pierwszą osobą która ją zakupi :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Będzie we Wrześniu :wink4: