Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem x360 premium :>

Także, gdyby ktoś chciał obdarować mnie grami to dawać na PW :gwizdanie: :polew:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja niestety nie rozglądam sie za gta4, bo deklasyfikuje mnie moja poczciwa grafika 7600GS, nawet nie sięga minimum wymagań tej gry :wallbash: trzeba zacząć myśleć o przeskoku na jakieś 9600gt, ceny juz nie są takie odstraszajace za 340zł na alegro można juz wyszarpać nówke :kox:

Opublikowano

nr.1 Counter-Strike Suource :hi:

nr.2 GTA 4

Opublikowano

Wczoraj odebrałem PS3 :kox: :kox: Mega pipka kox :naughty:

52 cale do tego...to jest dopiero KOX :good:

ja ostatnio pykam sobie w GTA 4 na PC..ale tak średnio gra chodzi.... podobno wymagania ma nieziemskie i bardzo dużo osób na to narzeka :mysli:

:good: :good: 42" Full HD, ale uwaga - matryca IPS :wink4:.. Jestem na bierząco z nowinkami, ale jakość obrazu i grafiki w grach mnie mile zaskoczyła :good: Świetna sprawa :decayed:

u mnie też PS3 + 42 FH mega :kox:
Opublikowano

:friends: wiesz co dobre :naughty: :naughty:

Jak się rozkręcę z grami to potniemy kiedyś po sieci :good: (narazie katuje Mirrors edge)

Moze jak wyjdzie UFC 2009 ULTIMATE to zrobimy maly sparing :

http://hk.youtube.com/watch?v=iZj3H2YuX_g -- grafika i realizm :kox:

Opublikowano

Heh akurat wczoraj po pijaku wygralem aukcje dotyczacą x360 :D 2 miesięczny z gwar za 500pln :notworthy::kox:

Opublikowano

:friends: wiesz co dobre :naughty: :naughty:

Jak się rozkręcę z grami to potniemy kiedyś po sieci :good: (narazie katuje Mirrors edge)

Moze jak wyjdzie UFC 2009 ULTIMATE to zrobimy maly sparing :

http://hk.youtube.com/watch?v=iZj3H2YuX_g -- grafika i realizm :kox:

SPARING - bardzo chętnie, ja z utęsknieniem czekam na tekkena na PS3 ale chyba się nie zanosi na szybkie wydanie tego tytułu a szkoda to to moim zdaniem najlepsza bijatyka na ps :decayed: kiedyś wygrałem nawet jeden turniej, chyba nie trudno zgadnąć jaką postacią grałem :kox:
Opublikowano

Jak juz temat kręci sie kolo tekkena, to sprawdźcie gierke "One" na telefon (oczywiscie z symbianem przynajmniej 9.1) naprawde zadziwią was możliwosci tej gierki jak na telefon, taka konwersja tekkena na telefon wszystko 3D :kox: + multiplayer przez BT

http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-games/one-nokia-n-gage-action-game

Opublikowano
  • Autor

A moj XBOX po ponad 2 latach ostrej eksploatacji zlapal przedwczoraj ROD'a :confused4:

Opublikowano

To i tak mega miazga ze wytrzymal az 2 lata....

Opublikowano

ale to poslij go do ms max miesiac i dostaniesz naprawionego z lepszym chłodzeniem

Opublikowano

SPARING - bardzo chętnie, ja z utęsknieniem czekam na tekkena na PS3 ale chyba się nie zanosi na szybkie wydanie tego tytułu a szkoda to to moim zdaniem najlepsza bijatyka na ps :decayed: kiedyś wygrałem nawet jeden turniej, chyba nie trudno zgadnąć jaką postacią grałem :kox:

Pandą? :>

Na TEKKENA 6 musimy jeszcze poczekać(jesień 2009), ale jest wersja TEKKENA 5 ON-LINE // demo jest chyba nawet do ściągnięcia PS-Store.

"" TrueOgr jakiego masz nicka na Networku ? (Mój Nosferus :decayed: Nosfer było zajęte ;( ) ""

Opublikowano

Pandą? :>

Na TEKKENA 6 musimy jeszcze poczekać(jesień 2009), ale jest wersja TEKKENA 5 ON-LINE // demo jest chyba nawet do ściągnięcia PS-Store.

"" TrueOgr jakiego masz nicka na Networku ? (Mój Nosferus :decayed: Nosfer było zajęte ;( ) ""

nawet nie pamietam, jak odpalę ps to Ci napiszę, na pewno TrueOgre i jakieś cyferki :wink4:
Opublikowano
  • Autor

ale to poslij go do ms max miesiac i dostaniesz naprawionego z lepszym chłodzeniem

Podobno uwijaja sie z naprawa juz w 2 tyg.

No i wlasnie mam dylemat... czy wysylac go do Czech, czy naprawic na miejscu w Wawie.

Mam wrazenie, ze poprostu go przegrzalem, bo nie stoi w zbyt odpowiednim miejscu.

Opublikowano

Od wczoraj testuję FM 2009 :cool1:

Opublikowano

:> no wlasnie cos kiedys slyszalem ze sony cos zrobilo przez pomylke i x360 to wykorzystal i wyszedl predzej...

a wlasnie jak wyglada sprawa grania na PS3 po sieci tez sa abonamenty czy jakos innaczej niz na xlive?

Opublikowano
  • Autor

Na PS3 jest chyba za free, ale nie jestem pewien.

posylaj do czech wszytsko jest na https://service.xbox.com/servicehome.aspx?mkt=pl-pl naprawia ci to i znowu masz 1 rok gwarancji i moga ci dac nawet nowa konsole chociaz mi naprawili i poprawili chlodzenie

Tak wlasnie chyba zrobie... dzieki.

Opublikowano

KOLEDZY ZASTANAWIAM SIE NAD PS3 A 360X-em co polecacie ?? aaa i o co chodzi z tym ze za neta w xbox-ie trzeba placc jakis abonament ?? :mysli: ktos cos poratuje moze :)