Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to fakt. Fajnie zrobiona, fajne story, dosyć zabawna no i grywalność bardzo wysoka. :good:

No i daje spokój od kobitki na parę godzin :naughty: :naughty:

:naughty: :naughty:
  • Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

FEAR2 juz powoli koncze... fajny, fajny, nie powiem - ale wcale nie jest straszny :D

przyjedź na spota sprawdzimy Ci gacie :decayed: sorry za OT ale coś mi Tu Mikey cwaniakuje za bardzo - ja prawie się zeszczałem jak mi ta dziewczynka na drabinie sie pojawiła :decayed: :decayed:

:decayed:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 08:29_________________________________________________

kwestia wprawy i przyzwyczajenia , dla kogoś grającego całe życie na klawierze przesiadka na poada i to w dodatku od razu na FPS-a to tragedia , po dniu , dwóch juz jest gitara :good:

karwa próbowałem - pozyczyłem kiedyś PS3 od kumpla, po weekendzie miałem dosyć. Te suty się nijak mają, rozjeżdzają - waliłem kałaszem po ścianach etc tylko nie gości którego chciałem zajebaszczyć ...

no nic to wiem że zwolenników konsoli jest dużo i mnie tu zaraz zjecie. Za stary już jestem na to :decayed:

Adaś, żebyś Ty widział jak ja siałem po ścianach (chyba nawet swoich własnych, jak się przesiadłem) to byś padł ze śmiechu :polew: :polew:. :

no dobra - przekonałeś mnie :good:

Opublikowano
  • Autor

przyjedź na spota sprawdzimy Ci gacie :decayed: sorry za OT ale coś mi Tu Mikey cwaniakuje za bardzo - ja prawie się zeszczałem jak mi ta dziewczynka na drabinie sie pojawiła :decayed: :decayed:

Nie no... powaznie... gram na TV 40", siedzac 1,5m przed nim, sluchawki na uszach i czasem tylko lekkie ciary mnie spotkaja ;)

W ogole spodziewalem sie duuuzo wiecej tej podgnilej 8-latki :gwizdanie:

Opublikowano

Nie no... powaznie... gram na TV 40", siedzac 1,5m przed nim, sluchawki na uszach i czasem tylko lekkie ciary mnie spotkaja ;)

W ogole spodziewalem sie duuuzo wiecej tej podgnilej 8-latki :gwizdanie:

primo - zgaś światło :decayed:

secundo - wyłącz muzyke na słuchawkach :decayed:

A tak poważnie - no niewiem - mnie to pare razy porządnie zdjeło z fotela w całkowicie zaciemnionym pokoju - jak chcesz to będziesz chodził za mnie do piwnicy :decayed:

Opublikowano

A tak poważnie - no niewiem - mnie to pare razy porządnie zdjeło z fotela w całkowicie zaciemnionym pokoju - jak chcesz to będziesz chodził za mnie do piwnicy :decayed:

poważnie taka fajna ???? zamówiłem sobie wczoraj 10 gier i FEAR 2 jest w tej "kompilacji". zaczne od niej :kox::good:

Opublikowano
  • Autor

Widac jestem bardziej zahartowany w tego typu rozrywkach :decayed:

Opublikowano

poważnie taka fajna ???? zamówiłem sobie wczoraj 10 gier i FEAR 2 jest w tej "kompilacji". zaczne od niej :kox::good:

jak się dobrze wczujesz w klimat gry i nic innego nie bedzie Cię rozpraszać ( typu żona smażąca kotlety za plecami albo muzyka z radia w tle, właczone światło w pokoju ) to można pare razy wyczarować kreta w pantalonach :naughty: good luck Moskalu :good:

Opublikowano

jak się dobrze wczujesz w klimat gry i nic innego nie bedzie Cię rozpraszać ( typu żona smażąca kotlety za plecami albo muzyka z radia w tle, właczone światło w pokoju ) to można pare razy wyczarować kreta w pantalonach :naughty: good luck Moskalu :good:

lepsza niż Silent Hill 1/2 ????

Opublikowano

chyba muszę kupić tego feara skoro wszyscy tak polecają :decayed:

Opublikowano
  • Autor

chyba muszę kupić tego feara skoro wszyscy tak polecają :decayed:

Empik.com, 49.90PLN.

Opublikowano

132zł jedynka na na PS3 grywam :decayed:

a kupować jedynkę czy od razu dwójkę :mysli:

Opublikowano
  • Autor

FEAR2 kosztuje w promocji 49PLN, jedynki nie kupuj, bo jest podobno slabsza, no i to juz wiekowa gra...

Opublikowano

FEAR2 kosztuje w promocji 49PLN, jedynki nie kupuj, bo jest podobno slabsza, no i to juz wiekowa gra...

gdzie Ty masz dwójkę na PS3 za 49 zł ? najtaniej znalazłem za 65 zeta :mysli:
Opublikowano

Promocyja pane była w Empyku :naughty::kox:

Opublikowano

Promocyja pane była w Empyku :naughty::kox:

to sie chyba skończyła :tongue4:
Opublikowano

Była promocja ale chyba na X360 :gwizdanie:

Opublikowano

na PS3 tez, sam kupiłem :tongue4:

promocja jest cały czas, trzeba sprawdzac, bo czasami wrzucają na półkę

Opublikowano

na PS3 tez, sam kupiłem :tongue4:

promocja jest cały czas, trzeba sprawdzac, bo czasami wrzucają na półkę

:thumbdown: Kur.. za rzadko jeżdzę żeby złapać okazję ;(

Opublikowano

Czaro dawaj nicka z PSa.. :kox:

Pomierzymy się na trasach.. :gwizdanie:

Net mi się wysypał na PS3 ;/ Problem z DNS, wywala error ;/już od 1.5 miesiąca kombinuje :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

http://www.empik.com/f-e-a-r-2-project-origin-ps3-multimedia,prod7170034,p

Niby jest niedostepny, ale sporo tego widzialem na polkach w Empiku po 50 dyszek...

Wczoraj skonczylem FEAR'a, zakonczenie jakies banalne :wink4: - na tyle slabe, ze nie pamietam juz jak sie dokladnie skonczyla gra. :kox:

Odpalilem w koncu Assasin's Creed'a - i jak na razie rewelacja - piekny klimat i grafika, mimo, ze gra juz nie jest najswiezsza :kox: :kox: :kox: