Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem TEKKENA 6.

Mogę dzisiaj powiedzieć parę rzeczy, na podstawie swojego niebanalnego doświadczenia w tej grze :naughty::

- rozgrywka, styl walki, klimat w walce, ciosy, zawodnicy, etc. 9/10 :good:

- tryb Arcade mnie zawiódł. Zawsze uważałem że mocną stroną gry jednosobowej w TEKKENIE był tryb Arcade, gdzie po przejściu gry jakimś zawodnikiem odblokowywał się następny, podczas gry, między kolejnymi poziomami były Cut-scenki opowiadające historię zawodnika, no i na końcu unikatowe zakończenie. W tej części nie wiem dlaczego zrezygnowali z cut-scenek, wszyscy zawodnicy są odblokowani już od samego początku. W Arcade po prostu skaczemy ze Stage`a do Stage`a i tyle.. Przez większość czasu myślałem w ogóle, że włączyłem nie ten tryb. Dla mnie porażka po całości..

- Tryb STORY, dość ciekawe rozwiązanie, ale zmarnowany potencjał.. W tym trybie właściwie umieścili HISTORIĘ, zaczynamy grę, z ładnym filmikie, w trakcie gry kolejne scenki, filmiki, odblokowują się zawodnicy (którzy tutaj są niedostępni). Dodam, że ten tryb to coś w rodzaju Zręcznościowej nawalanki, biegamy po poziomach, tłuczemy z kopa przeciwników, na koncu planszy jest BOSS (jakiś zawodnik z TEKKENA) walimy go w łeb. I historia trwa dalej.. W tym miejscu co kilka leveli odblokowuje nam się ARENA (mamy mapkę, po skończonym poziomie, i możemy wybrac gdzie się udać) W Arenie idziemy już jak to przystało na TEKKENA po trupach kolejnych zawodników tak jak w ARCADE.

- Mutiplayer Online – fajna rzecz : ) Na razie zagrałem jedną walkę, która z reszta przegrałem.. Ale mi się podoba.. Niedługo wpierdzielę Ogrowi, więc tym bardziej będzie fajnie. ;)

- Jest jeszcze kilka innych trybów, ale jeszcze nie przetestowałem..

Generalnie zawiódł mnie ARCADE i to, że nie trzeba odblokowywać zawodników.. Reszta super. Standardowo.

Oczywiście w trakcie gry zdobywamy kasę, są jakieś loterie, ruletki gdzie można wyrwać dodatkowo kilka tysięcy, za tą kasę można edytowac postacie, kupować gadżety etc.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Że tak spytam, skończyłeś całą gierę w 6,5h?? :shocked:

Nie cala... kampanię. Tyle zwykle trwa kampania w tego typu grze. Tylko GTA4 bylo mega dluga gra... Assassin's Creed byl za dlugi :)

Oprocz kampanii masz jeszcze multiplayera + spec-ops (miesje specjalne), wiec rozrywki bedzie duzo wiecej niz 7h.

Opublikowano

Narobiliście smaku na MW2 :drool:

Co oni upchnęli w tych 11GB? :blink:

A mi jak na złość X-Fi zdechł :wallbash:

Opublikowano
Co oni upchnęli w tych 11GB? :blink:
Pewnie filmiki prerenderowane w HD ;)
Opublikowano
  • Autor

KOval81 :naughty:

Opublikowano

Dobre :naughty:

Ma już ktoś AC II ?

Opublikowano
  • Autor

Za 8 dni premiera.

Opublikowano

Flyer tak się wkręciłeś, że pykałeś do 4 nad ranem ? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Do 3 :D

Opublikowano

To się wkręciłes :kox: Niedługo też nabywam MW2 i możemy leciec z tym koksem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nooo... bede juz niedlugo atakowal serwery online :evil:

Opublikowano

KOval81 :naughty:

mniam mniam :slina: :slina:

Jak ten "szit" wyjdzie, to od razu wciągam - na to jeszcze oprócz MW2 I OF kasę odłożę. Fajne, że dodali więcej opcji uśmiercania oponentów - nie będzie tak nudno. Do tego jeszcze różne sposoby przemieszczania się oraz pływanie i nurkowanie :kox:

Labek - ja jak mnie na początku poniosło, to raz wstałem z fotela do pracy prosto :polew::naughty: Michaś jak widać już popadł w maniakalne młócenie :polew:[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 13:08_________________________________________________Zajebioza

:kox: :kox:
Opublikowano

Mnie to chyba nie dopadnie, bo zazwyczaj jak gram to drinkuje :naughty: i nie sądzę żeby udalo mi się kiedys wytrzymać do rana hehe, do 3 prędzej :decayed:

Opublikowano

To słabe trunki musisz sobie zapodać - najwyżej będziesz latał do kibla częściej :>

Opublikowano
  • Autor

Ja tez czesto jak gram to drinkuje... ale nie do przesady :cool1:

Opublikowano

Misiek - jak się zenhajzery sprawują ?? Myślałem właśnie czy by sobie nie sprawić.

Opublikowano
  • Autor

Misiek

No k**wa... proszę Cię :kox:

Z sennheiserkow jestem bardzo zadowolony, swietne sa jak na ta cene.

Opublikowano

Hej,

A pogrywa ktoś w Word of warcraft na oficjalnych serwach?

:hi:

Opublikowano

Misiek

No ku***a... proszę Cię :kox:

Z sennheiserkow jestem bardzo zadowolony, swietne sa jak na ta cene.

:laghing2: zapomniałem, że z reguły to panna do swojego faceta tak lubi powiedzieć :kox: :kox: Forgive me :>

Myślałem właśnie, żeby sobie coś takiego sprawić - nie ma co rodziny po nocach budzić.

Opublikowano
  • Autor

No i utknalem w MW2 na jednej misji... na amen prawie :decayed::wallbash: