Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadna gra na konsole nie dorówna grafiką PC, choćby pod względem rozdzielczości.

AMEN
  • Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żadna gra na konsole nie dorówna grafiką PC, choćby pod względem rozdzielczości.

Widzę wy jesteście tacy starzy pecetowcy :chytry: Niestety sam muszę bronić dobrego imienia konsol :( Mimo możliwości ustawienia większej rozdzielczości dużej różnicy nie widzę no chyba, że grasz w rozdzielczości wyższej niż 1080p na 50 calowym TV. A niektóre gry jak CoD4: Modern Warfare były wyświetlane w śmiesznej pomyślicie rozdziałce 1024x768 a mimo to nie wyglądała gorzej niż na PC także cyferkami to może nie dorównują ale rozdzielczość rozdzielczości nie równa. I to nie jest era PS2.

Opublikowano

Zaletą mocnego PC jest możliwość ustawienia wysokich rozdzielczości, wielopoziomowego antyaliasingu, filtrowania tekstur lub technologii spomagających np. teselacja itp.

Zaletą konsol jest za to że gry na nich zawsze pójdą, choć czasem kosztem jakości obrazu.

Opublikowano

AMEN

Ale k...a znawcy nietoperzy :polew:

Opublikowano

oj Znawcy znawcy .Ja tam się nie spieram mam PS3 I mocnego Kompa..wiec mi to lotto ale i tak gry na PC wyglądają Lepiej ....Wsio...

Opublikowano

Ja się poddaje, jesteście starsi, bardziej doświadczeni, macie żony, dziecitakże uszanuje wasze zdanie i przyznam wam rację :)

Opublikowano

Zaletą mocnego PC jest możliwość ustawienia wysokich rozdzielczości, wielopoziomowego antyaliasingu, filtrowania tekstur lub technologii spomagających np. teselacja itp.

Zaletą konsol jest za to że gry na nich zawsze pójdą, choć czasem kosztem jakości obrazu.

idealny cytat :good: :good: :good:

i to co Reniu wymienil + wgrane poprawki niekomercyjne i patch robia z gry PC

4-5 lat mlodsza niz na konsole, ze tak to ujme :decayed:

2,3 x lepsza grafika :kox: :kox: :kox: ale cena za to jest w grubych tys. :gwizdanie:

konsola - tania, szybka, poreczna, latwa w obsludze i zabawa tez jest :good: choc gorzej to wyglada.

ps. Cholera mam nadzieje, ze w pelnej Crysis 2 PC bedzie wieksza podkreta graficzna niz w wersji Beta

bo to tak jakby jezdzic S4 90km/h calodobowo :polew:[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 18:46_________________________________________________

i teraz Kompa Porównajcie ...

ja Np Mam 580GTX @ GDDR5 1536 MB , Procek I7 -990X Extreme @ 3.46GHz więc ja będę miał 100 razy lepszą jakość Gry niż Na PS3 i X-klocku

uuu widze Patryk, ze zmieniles kompa :decayed:

Mega Rakieta :good: wystarczy spokojnie na kolejne 4 lata :gwizdanie:

Opublikowano

A ty się dobrze czujesz?

oj Znawcy znawcy .Ja tam się nie spieram mam PS3 I mocnego Kompa..wiec mi to lotto ale i tak gry na PC wyglądają Lepiej ....Wsio...

Dokładnie, również mam obie platformy i mam porównanie. Czasem po graniu na PC jak włączę np. Killzone, to brakuje mi rozdzielczości 1900x1200.

Opublikowano

No to który ma dłuższego :kox::naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A ty się dobrze czujesz?

Dokładnie, również mam obie platformy i mam porównanie. Czasem po graniu na PC jak włączę np. Killzone, to brakuje mi rozdzielczości 1900x1200.

W przeciwieństwie do ciebie super :tongue4:

Opublikowano

hehe DObra Odpalam Kilzone 3 ..te pany mam Bete Crysis 2 Ale MP a gdzie można Single dostać na pc

Opublikowano

Kurde, gram gram i gram w ACII i dopiero 45% zrobiłem :kox:

Opublikowano

ja W Brotherhood.. i mam 35% kurde gra fajna i za jedyne 34PLN na Allegro kupiłem :polew:

Opublikowano

A jest spora różnica między ACII a ACB :?:

Mniej więcej taka jak między ACI a ACII, czy nie :?:

Opublikowano

jarko wiesz że nie wiem...grałem tylko w AC:B ..wiec nie wiem :(