Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Remik na moje to masz lipny sprzęt :grin::decayed:

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wersja testowa :wink: + mini patch... moze pelna ma juz cale tekstury na tym samym poziomie :wink: i pelniejszy patch :decayed:

Masz racje Pawel widac roznice... :thumbup1: pobawie sie jeszcze grafika :decayed: bo jestem ciekaw co jest nie tak.

Remik na moje to masz lipny sprzęt :grin::decayed:

:grin:

Wg mnie wymusiłeś gdzieś w sterach zbyt duży rozmiar tekstur lub jakiś filtr na nie którego nie obsługuje gra i przełączyło Ci je na LOW :dziura:

Nie jest to wina kopii zapasowej, u kumpla nie ma takich cyrków. Mogę dowiedzieć się jaką miał wersję.

Opublikowano

te same ustawienia karty mam dla wszystkich gier w ktore gram / gralem a jest ich troche... i w zadnej nie ma takich czarow :wink: malo tego kolega ma dokladnie to samo z CoDem :wink:

...zobacz jak wyglada bron, mundury itp. bardzo dobrze tylko te otoczenie nie idzie w parze :whistling: Jak ktos moze niech sam sprawdzi jak sie prezentuje ziemia, sciany, roslinnosc itp. :wink:

Pawel przy LOW to bym mial spokojnie ponad 400 klatek na sekunde :shock3::wink: lub wiecej :whistling:w tej grze... a nie 50-60-70 :wink:

wczoraj roznie kombinowalem i tu jest lekko ponad 300 :whistling::whistling::whistling:iw6sp64_ship_2013_11_13_19_09_15_90.jpg

przy intro wyszlo prawie 1000 FPS :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3: :whistling:

iw6sp64_ship_2013_11_13_19_09_09_51.jpg iw6sp64_ship_2013_11_13_19_08_49_23.jpg iw6sp64_ship_2013_11_13_19_08_33_72.jpg iw6sp64_ship_2013_11_13_19_08_12_80.jpg

iw6sp64_ship_2013_11_13_19_08_14_92.jpg iw6sp64_ship_2013_11_13_19_08_19_30.jpg

wlasnie taki slaby mam sprzet :grin:

Call of Duty Ghosts - Recenzja ť GameOnly

Call of Duty: Ghosts: twórcy skorzystali z opcji kopiuj-wklej

Opublikowano

Panowie, może ktoś się zainteresuje...

SPRZEDAM! Konsola XBox 360 - wersja ELITE - czarny 120GB, stan idealny, używana sporadycznie, nic nie przerabiane, jak z fabryki... W zestawie dwie gry: Forza 4 i Forza Horizon. Cena: 600zł

Opublikowano

Pawel przy okazji zobacz jak wyglada CoD Ghosts koles ma

MSI Z87-GD65

CPU: Intel Core i7 4770k @ 4.6 Ghz

GPU(s): MSI Nvidia GTX 760 (2x) SLI :whistling:

:whistling: i jest jeszcze gorzej niz u mnie :whistling: Tak jak pisalem graficy, ktorzy pracowali nad ta gra powinni dostac po mordzie od kazdego gracza, ktory za te bazgroly zaplacil 1zl. lub 119zl :whistling:

heh i 209zl :grin: na konsole - Call of Duty Ghosts PS3 + Free Fall - Sklep - Cena: 209.00zł - gamedot.pl

P. komercja nastawiona tylko i wylacznie na zysk... :whistling:

Opublikowano

Ja chcialem jakis czas temu preorder zrobic u siebie w media expercie to sie okazalo ze MOZE na swieta dopiero bym mial. Ale w sklepie jakis chlopak za mna wyszedl i wzial odemnie numer i ma zadzwonic jak wjedzie dosklepu w dniupremiery tozebym od razu wpadl ;)

Opublikowano

MSI Z87-GD65

:whistling: i jest jeszcze gorzej niz u mnie :whistling: Tak jak pisalem graficy, ktorzy pracowali nad ta gra powinni dostac po mordzie od kazdego gracza, ktory za te bazgroly zaplacil 1zl. lub 119zl :whistling:

heh i 209zl :grin: na konsole - Call of Duty Ghosts PS3 + Free Fall - Sklep - Cena: 209.00zł - gamedot.pl

Remik proszę Cię... żaden z moich ziomków nie ma takiego bajzlu z teksturami jak u Ciebie, więc albo Twoi znajomi jadą na tych samych tweakach co TY albo ustawiasz im to samo co u siebie ;)

Zresetuj "w piz*u" swoje nastawy "max również w karcie graficznej" to może zobaczysz jak grę wydziergali. Dla mnie nie ma tematu, bo to nie mój kącik zainteresowania, włączyłem się, bo jeśli psioczymy, to obiektywnie.

Poszedł byś na jakiekolwiek forum stricte hardwareowe to by Cię z tymi teksturami zjedli. Na samochodowym to se pogadamy :decayed::grin:

Opublikowano

MSI Z87-GD65

Remik proszę Cię... żaden z moich ziomków nie ma takiego bajzlu z teksturami jak u Ciebie, więc albo Twoi znajomi jadą na tych samych tweakach co TY albo ustawiasz im to samo co u siebie ;)

Zresetuj "w piz*u" swoje nastawy "max również w karcie graficznej" to może zobaczysz jak grę wydziergali. Dla mnie nie ma tematu, bo to nie mój kącik zainteresowania, włączyłem się, bo jeśli psioczymy, to obiektywnie.

Poszedł byś na jakiekolwiek forum stricte hardwareowe to by Cię z tymi teksturami zjedli. Na samochodowym to se pogadamy :decayed::grin:

Obiektywnie to jest sprawdzic osobiscie... przedstawiajac wiecej fot - gorsze/lepsze... bardzo slabe sa sciany, roslinnosc, ziemia, drewno... :wink:

Nie tylko ja psiocze na zanizone pewne tekstury :whistling:jak w MW2... ktore moze patch zalata jak pisalem :whistling:

Wiec po co sie wypowiadasz, pod moje ustawienia jak nawet sam nie wiesz o co w nich chodzi :decayed:

Bad graphics when maxed out? :: Call of Duty: Ghosts General Discussions

Why are the graphics so bad? - Call of Duty: Ghosts Message Board for Xbox One - GameFAQs

Call of Duty: Ghosts: twórcy skorzystali z opcji kopiuj-wklej

"CoD: Ghosts" z dedykami i kosmicznymi wymaganiami sprzętowymi

'Call of Duty: Ghosts' Review Roundup - Tom's Guide

Call of Duty: Ghosts PC review | PC Gamer

Call of Duty Ghosts - Recenzja ť GameOnly

Call of Duty: Ghosts, Problems, OP Weapons, Bad Graphics - YouTube

itd.

Ps. Na poczatku tego roku :wink: np. forum hardware :whistling:pclab.pl

tzw. overclocking PC miejsce nr.1 z tego co widze to moj wynik dalej jest nie do pobicia a nawet bije mocniejszy procek innego uzytkownika

... wiec daruj sobie glupie docinki :whistling: forum samochodowe / forum PC :facepalm:

Opublikowano

Mówisz, że masz wszystko dobrze poustawiane a mimo to grafika jest kiepawa?

Starałem się nakierować Cię gdzie mógłbyś szukać przyczyny ale widzę, że wiesz już wszystko.

Dla mnie to co pokazałeś wcześniej "nie nadaje się do publikacji", zbytnio razi i ewidentnie coś jest spierdzielone.

http://s24.postimg.org/7k0mmez4j/iw6sp64_ship_2013_11_10_02_22_33_31.jpg

http://s18.postimg.org/emqv5su4n/iw6sp64_ship_2013_11_10_02_24_52_19.jpg

wyszukałem zbliżone screeny i tylko to potwierdza.

http://i.imgur.com/3h18P7k.jpg

http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/pub/large/cod_ghosts_odin_spacewalk.jpg

Nie ma co dalej o tym gadać, Ty wiesz swoje, ja widzę co widzę.

Temat Ghosta uważam za wyczerpany. Zostawmy to tak.

Z innej beczki... daj linka do wyniku OC, przez wiele lat w tym siedziałem, wiem z czym to się je.

Opublikowano

Pytasz o wynik z mojego OC ? :grin: jest w innym temacie od prawie roku :whistling: osoby znajace temat widzialy go i widza dalej :whistling:

http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/tuning-podzespolow-komputera-sugestie-porady-testy-porownania-259596/index5.html

2 foty ze stacji kosmicznej, oczywiscie nie twoje... pokaz przynajmniej 10- 20 tych samych fot przedstawiajacych roslinnosc, ziemie itd. to o czym pisze juz 3ci raz :whistling:

Chcialem obiektywie przedstawic grafike wiec zrobilem ich troche... poprzednia strona :whistling:

kolejny link i tam tez widac jaka jest jakosc tekstur wiec to nie glupia bajera z mojej strony - This Is Why Our Call Of Duty: Ghosts Performance Analysis Is Postponed | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

...heh przypomina mnie sie gadka o konsolach nowej gen. itp. rowniez nie dowierzales :facepalm: i zmarnowalem X czasu aby przedstawic ze mam racje....

po czym najlepsze serwisy komp. w necie zdeptales bo w PL tego nie pisali :whistling:

Jak pisalem gra ma duzeeee wymagania a graficznie nie jest dopracowana...

Szkoda juz mojego czasu aby przekonwyac Ciebie kolejny raz, ze to nie ja nawalilem z teksturami:hi:

Opublikowano

Aaaa... czyli to sprawa osobista:

Szkoda juz mojego czasu aby przekonwyac Ciebie kolejny raz, ze to nie ja nawalilem z teksturami:hi:

Ale się zacietrzewiłeś... :decayed:

A zaczęło się od tego... pokazałeś screeny z maksymalnych nastawów, które delikatnie mówiąc były dalekie od ideału, na te tekstury nie można było patrzeć.

Znając Twoje zamiłowanie do podrasowywania wszystkiego co się da, wyszedłem z założenia, że gdzieś przedobrzyłeś.

Na potwierdzenie tego znalazłem screeny które potwierdzają, że gra nie musi tak wyglądać, da się coś z tym zrobić.

Zamiast szukać przyczyny dlaczego to wystąpiło u Ciebie skupiłeś się na wykazaniu, że gra jest beznadziejna i że to nie błąd po Twojej stronie.

Zacząłeś sypać z rękawa linkami potwierdzającymi, że z grą nie wszystko jest w porządku.

Zgadzam się, z tych linków wynika, że gra jest daleka od ideału, ma sporo niedoróbek i wcale nie jest taka śliczna.

Źle świadczy o procesie produkcji tytułu, pobieżnych testach itp.

Wykazałeś to i z tym nie polemizuję.

No ale nie o to tutaj chodziło... myślałem, że uda Ci się znaleźć przyczynę beznadziejnych tekstur. Gra nie u wszystkich tak wygląda. Nie wiem nawet czy coś próbowałeś poza zmianą sterów.

Zrobiłem rozpoznanie wśród znajomych również mających konkretne maszyny u nikt nie zauważył u siebie takich anomalii.

Można spróbować zakończyć ten spór myślą: może gra nie jest tego warta by za wszelką cenę próbować "ją ratować". :wink:

PS1. wynik z oc znalazłem (RemiKo?)

Opublikowano
może gra nie jest tego warta by za wszelką cenę próbować "ją ratować". :wink:

PS1. wynik z oc znalazłem (RemiKo?)

Dobre dyplomatyczne zdanie... wynik z OC zostal tylko na tym forum :wink: nawet tam nie zakladalem konta... aby sie pokazac :whistling:

3DMark 11 - Nowy ranking PCLab.pl - Forum PCLab.pl

a tu masz moje wyniki z lutego przy i5 2500K krecony na 5.24 i 5.22 GHz :whistling: + GTX 680

NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE

NVIDIA GeForce GTX 680 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE

Opublikowano

ten jest nowszy :decayed: ale i tak widac, ze moje OC i5 2500k + GTX680 z lutego :decayed: na starych sterownikach dalej daje rade :decayed:

Grzesiek chyba znowu zaczne krecic graty po przerwie :decayed: wiesz jak jest... to choroba :grin:

Opublikowano
:slina: