Opublikowano 4 Stycznia 201016 l Autor @labek, zapraszales mnie wczoraj na GoW2... ale nie mam juz tej gry Smakowal ktorys TRIALS HD?
Opublikowano 4 Stycznia 201016 l Smakowal ktorys TRIALS HD? to o jeźdżeniu motorkiem "po przeszkodach" ? jeśli tak to koleś mój ostro to ciśnie i nie może się oderwać
Opublikowano 4 Stycznia 201016 l Autor Smakowal ktorys TRIALS HD? to o jeźdżeniu motorkiem "po przeszkodach" ? jeśli tak to koleś mój ostro to ciśnie i nie może się oderwać yep, genialny tytul
Opublikowano 4 Stycznia 201016 l AC2 szokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk boberek jak jebnie recenzje to od razu wiadomo czy kupować czy nie :polew: :polew: gram dzis od rana 9 godzin dziś gra miazga a jeszcze połowy nie mam przyznac sie... kto zebral wszystkie piorka? :polew: ja :evil:
Opublikowano 5 Stycznia 201016 l Autor No ja w Asasynie nie zrobilem tylko piorek do konca i auditore cape
Opublikowano 5 Stycznia 201016 l :polew: no j**any :naughty:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:37_________________________________________________ T.Ogr - przeszedłeś już Assasina ? tak i już czekam na 3 część
Opublikowano 6 Stycznia 201016 l @labek, zapraszales mnie wczoraj na GoW2... ale nie mam juz tej gry Siema, jakby ktoś dostawał zaproszenia to się nie przejmujcie, bo w GOW 2 jest opcja jak sie tworzy grę, żeby wysłac zaproszenia do wszystkich z listy, to dlatego dostałeś, bo bez sensu zapraszać każdego po kolei
Opublikowano 6 Stycznia 201016 l Fly - coś słabo na nartach skaczesz Musisz sobie wąsik zapuścić (dot. Trials HD - wyjebcza gierka )
Opublikowano 6 Stycznia 201016 l Autor KOval81, kupiles fulla? no wreszcie bede mial z kim na forum porownywac wyniki Z nartami idzie mi slabo... ale w lamaniu kosci jestem mistrzem [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:13_________________________________________________btw, musze to znalezc... :slina:
Opublikowano 6 Stycznia 201016 l Obawiam się że to filmik spreparowany w celach promocyjnych. Sygnowany jest znaczkiem FM3 więc moze developerzy zrobili test track na potrzeby reklamy? EDIT W koemntarzach napisali że to: Benchmark Layout A
Opublikowano 6 Stycznia 201016 l KOval81, kupiles fulla? no wreszcie bede mial z kim na forum porownywac wyniki Z nartami idzie mi slabo... ale w lamaniu kosci jestem mistrzem [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:13_________________________________________________btw, musze to znalezc... :slina: Nie kupowałem - grałem chwilkę wczoraj w demo ale zabawa przednia rzeczywiście A skąd się wziął drift w FM3?? przecież miało nie być (i to jeszcze jakaś Gymkhana )
Opublikowano 6 Stycznia 201016 l Autor Ostatnio kupilem zdrapke do forzy za 50PLN, juz ja wstukalem,a le od tamtej pory nie gralem! Wiec... prawdopodobnie mam te trasy http://forzamotorsport.net/en-us/ForzaPitpassReport/Benchmark.aspx Kupilem chyba cos takiego i jest tu mowa o Benchmarkach (czyli to, czym sie tu jaramy): http://allegro.pl/item871490665_limitowane_samochody_i_trasy_forza_3_tylko_u_mnie.html ...ale jest tez cos za 150PLN http://allegro.pl/item872392872_kody_na_status_vip_i_samochody_i_trasy_forza_3.html