masterhex Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Witam Panowie posiadam samą obudowę oraz szkło bez środka z anglika dzisiaj chciałem je założyć ale niestety mam problem mianowicie po zdjęciu obudowy starego małego lusterka i został mi środek zakładam nową z anglika niby wszystko spoko ale jak chce założyć szkło niestety się nie da bo bebechy z małego lusterka są za bardzo przesunięte w stronę drzwi i szkło nie wejdzie na ramkę z regulacji bo obudowa go nie puści i tu moje pytanie czy trzeba mieś coś jeszcze z anglika czy można ten mechanizm jakoś przesunąć o około 1.5 do 2 cm tak żeby był bardziej na środku obudowy prosze o pomoc
Joziek79 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Nie mam pojęcia, ale gdyby uchwyt przyklejony na szkle odkleił i przykleił w innym miejscu pewnie by weszło .... No chyba że się nie odkleja
xdanielx Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Jak sam zauważyłeś, musisz mieć coś jeszcze... mianowicie resztę z tego angielskiego lusterka. Musisz mieć całe kompletne lusterko, możesz tylko ten trójkąt mocowany w drzwi odpuścić bo go przełożysz. Tu masz temat wyczerpany http://a4-klub.pl/index.php?/topic/63194-all-b5-wymiana-prawego-lusterka-na-duze-angielskie/?hl=%20monta%BF%20%20lusterka%20%20anglika
masterhex Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 raczej nie bo to jeden duży plastik przyklejony do szkła raczej wydaje mi sie że cały srodek z anglika jest poprostu troche dłuższy a ten z starego europojskiego poprostu mniejszy dostosowany do obudowy itp :/ bo wiem że caaałe lusterko bez problemu można zamocować ale mi chodzi o samą obudowe z anglika zamocować do europejskiego aha czyli samej obudowy się nie da ni to musze szukać po alledrogo może ktoś bedzie miał dzięki za info
xdanielx Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 raczej nie bo to jeden duży plastik przyklejony do szkła raczej wydaje mi sie że cały srodek z anglika jest poprostu troche dłuższy a ten z starego europojskiego poprostu mniejszy dostosowany do obudowy itp :/ bo wiem że caaałe lusterko bez problemu można zamocować ale mi chodzi o samą obudowe z anglika zamocować do europejskiego aha czyli samej obudowy się nie da ni to musze szukać po alledrogo może ktoś bedzie miał dzięki za info pewnie się da jakoś wyrezać, ale więcej z tym zachodu i nerwów, niż z przełożeniem całego
Joziek79 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Może z małego przekleić ten plastik na duże
Rekomendowane odpowiedzi