renton Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 witam, czy jest możliwość zmiany języka w navi plus na angielski a moze na polski? pzdr.
malik Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Na angielski tak. Na polski tylko można wymienić komuniakty. Ale generalnie nie polecam bo są bardzo amatorsko nagrane. Znacznie przyjemniej słucha się profesjonalnej lektorki z miłym brytyjskim akcentem.
alvaro Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 renton uściślając, Navi Plus - co masz na myśli ? RNS-D czy RNS-E ? W 1. można i PL lektora i PL menu a w 2. tylko PL menu.
renton Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 a jak sprawdzić jaka to wersja? auto mam 2 dni, czarna magia :embarrassed:wszystko po niemiecku
Kocky Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 a jak sprawdzić jaka to wersja? auto mam 2 dni, czarna magia :embarrassed:wszystko po niemiecku Zdjęcie Audi Navigation Plus RNS-D znajdziesz np tu: http://www.a4-klub.pl/smf/nawigacja_car_audio_i_cbradio-b9.0/ a zdjęcie RNS-E np tu: http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html
boberek Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 spokojnie mozna trzeba ustawić język na English metric czy jakos tak chodzi o mapy DX jesli chodzi o menu to trzeba wgrac nowy soft koszt okoo 100 zł
GRazny Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 jesli chodzi o menu to trzeba wgrac nowy soft koszt okoo 100 zł wow... a kto to robi?
boberek Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 oczywiście nie mówie o RNSie tylko navi Plus DX to robia firmy zajmujące sie np rozkodowywaniem radi
alvaro Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 GRazny wow... a kto to robi? hyhy np. ja
GRazny Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 GRazny wow... a kto to robi? hyhy np. ja to ja zgłaszam prośbę...jakby co...
alvaro Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 ale mówimy o RNS-D czyli navi na płyty Cd ?
ilo Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Witam. Jeżeli można to podepnę się do tematu. Koledze pewnie chodzi o takie jak mam ja Mam takie same pytania, bo normalnie czarna magia. Czy chociaż da się spolszczyć menu samego radia, ustawień, tv. Czy to coś odbiera płyty dvd? no i na koniec chodzi o nawigację jak zrobić żeby była polska?
GRazny Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 ale mówimy o RNS-D czyli navi na płyty Cd ? no właśnie chyba się zapędziłem w tych kodach bo mam małą kolorową navi między zegarami...
DAWIDBORI Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 idzie i menu i sa mapy a cena 100zl to wygorowana według mnie odezwij si edo mnie to ci wytłumacze wsio pisze o tej navi + dx duzej z 2 pokretlami
Kocky Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 no właśnie chyba się zapędziłem w tych kodach bo mam małą kolorową navi między zegarami... Kolorowa navi między zegarami to o ile się nie mylę ma symbol BNS 4.0. Jeżeli chodzi o mapy to plyty DX, które działają również na Audi Navigation Plus czyli RNS-D Języka polskiego to o ile się orientuję nie można ustawić/wgrać.
GRazny Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 no właśnie chyba się zapędziłem w tych kodach bo mam małą kolorową navi między zegarami... Kolorowa navi między zegarami to o ile się nie mylę ma symbol BNS 4.0. Jeżeli chodzi o mapy to plyty DX, które działają również na Audi Navigation Plus czyli RNS-D Języka polskiego to o ile się orientuję nie można ustawić/wgrać. fonia polska jest a z językiem byłoby fajnie
Kocky Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 fonia polska jest a z językiem byłoby fajnie Pisząc o języku polskim miałem na myśli polonizację całej navi. Do ustawienia lektora wystarczy wybranie English metric jako języka komunikatów. Z drugiej strony jak dla mnie jak jest język angielski w fis i navi to jest
renton Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 dzięki za linki do zdjęć nawi, posiadam model RNS-E, udalo się przestawić w setapie na jezyk angielski. jeszcze jedno pytanie dotyczące DVD pod ekranem, czy odczytuje filmy DVD? czy tylko sluży do odczytu map, jezeli tak to jak to uruchomić? pzdr.
jacekm Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Tylko map z płyty DVD oraz mp3 i audio CD z płyt cd
boberek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 trzeba dokupic adapter oraz cos co będzie ostwarzało cena takiego kompletu około 850 zł
Rekomendowane odpowiedzi