jams231 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Hej czy pekniete nadkole może powodować spory szum powietrza w czasie jazdy Dodam że drzwi też mam lekko opadnięte
pepik Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opadnięte drzwi napewno powodują szum...
memek88 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Mam ten sam problem opadły mi drzwi i strasznie szumi
lukaszooo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Najprościej i najszybciej jest dociągnąć drzwi przez przestawienie rygla zamka.
jams231 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Aha to drzwi będą główną przyczyną tzn ich opadnięcie .Przyjrzałem sie im to miedzy błotnikiem a nimi jest jakieś 2 mm różnicy A czy pękniete nadkole przednie również może powodować szumy powietrza .Słyszałem również że brak jakiiś gumek w nadkolach może powodować szumy powietrza
lukaszooo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeździłem bez nadkoli i różnicy w kabinie nie ma, jeśli coś odstaje może gwizdac
jams231 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wsadziłem kabel w uszczelke i troszke pomogło ta uszczelka nie jest w za idealnym stanie pojade po świetach do blacharza niech mi wszystko ustawi od jakich prędkości w waszych audi słychać wiatr ?
memek88 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 U mnie tez ponad 100km/h jak jade to szumi
jams231 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) No u mnie po zmianie opon na letnie szum znacznie sie zmniejszył z racji tego ze zimowe opony michlein byly lekko wyzabkowane .A wymieniał ktoś z was uszczelki szyb w audi a4 b5 Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez jams231
Rekomendowane odpowiedzi