MAQ123 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam. Kupiłem niedawno Audi A4 B6. Moją uwage zwróciła czarna kostka przyklejona do deski rozdzielczej pod samą szybą. Auto miało 2 właścicieli, ja jestem trzecim. 2 właściciel nie wiedział co to jest ani do czego służy. Może ktoś z was spotkał sie z czymś takim. Nie przeszkadza mi to ale jestem poprostu ciekawy do czego to służy Wygląda to tak:
kkam Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 nie jest to ori rozwiązanie. Może kotś dokładał antene do GPS. Sprawdz gdzie biegnie kabel
nitroo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Antena GPS. Prawdopodobnie była zamontowana nawigacja z Audi przez poprzedniego właściciela - tak mi powiedzieli w ASO, bo też taką u siebie znalazłem.
Kazek 1.9 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dokładnie to jest antenka GPS tak jak kolega wyżej napisał ... a tutaj link do antenki http://allegro.pl/antena-gps-przewod-5m-wtyk-fakra-vw-audi-mercedes-i5226924720.html
MAQ123 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dzięki za zainteresowanie i odpowiedź Wyciągnąłem radio i wydaje mi sie że tą antenke mam podpiętą właśnie do radia Ale przy okazji odkryłem wielką plątanine kabli za radiem. Radio nie jest oryginalne. Dużo wtyczek leży odpiętych. Pomógłby mi ktoś w ogarnięciu tego?
MAQ123 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Chciałbym... o ile nie będzie to wymagać większych modernizacji bo troche zielony w tym jestem aa oryginał zawsze lepiej wygląda
nitroo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tutaj znajdziesz interesującą Cię rozpiskę http://a4-klub.pl/index.php?/topic/249248-brak-radia-na-fis/?p=3600830
Rekomendowane odpowiedzi