kufel97 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam Mam prośbę o pomoc bo niewiem w czym jest problem. Posiadam 2 kluczyki i jednego nieda się wogóle zakodować. W VAG pokazuje zakodowany 1 kluczyk i za czorta drugiego niechce dodać. Problemowy kluczyk baterię ma wymienioną, auto na nim da się odpalić a za chiny ludowe nieda się zakodować. W VAG-u 46 => 08 => kanał 7 - przy wciskaniu przycisków wogóle niema reakcji, niepokazuje że wogóle jest jakiś przycisk wciskany. (a kluczyk pierwszy pokazuje zarówno który to jest pilot i jaki przycisk wciskam). natomiast w 46 => 21 jak wpiszę drugi kluczyk to po teście i wciśnięciu przycisku na pilocie nie wczytuje i pokazuje error. Może ja coś nie tak robię albo co powinienem sprawdzić? Pozdrawiam kufel97
bobasxx Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A próbowałeś go zakodować ręcznie ? Wsadź go do stacyjki i z wciśniętym przyciskiem od np. otwierania auta, włącz zapłon.
kufel97 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 To też nie działa. Przed chwilą sprawdzałem.
kufel97 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Hmmm Wihajster a da sięto prosto organoleptycznie sprawdzić?
comar Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ja bym jeszcze baterie wymienil na inna tak dla pewnosci...
kufel97 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Inna bateria również nie pomaga. A jak sprawdzić czy pilot tylko błyska czy wysyła sygnał 433 MHz
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 jak vag widzi jeden klucz a drugiego nie to znaczy,że jest uszkodzony pilot..
endriu13 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 A próbowałeś go zakodować ręcznie ? Wsadź go do stacyjki i z wciśniętym przyciskiem od np. otwierania auta, włącz zapłon. Podłączę się pod temat bowiem powyższa metoda u mnie zadziałała.
Rekomendowane odpowiedzi