michalski83 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 dopadł mnie dziwny problem mianowicie jadąc autem rozpędzając się w granicach 100km/h czuję dziwne wibracje na przodzie dodam iż został wymieniony dwumas jakieś 3tyś km temu na nowy zostały sprawdzone przeguby zew i wewnętrzne oraz wahacze i amortyzatory poduszki również, natomiast prawa poduszka skrzyni ta pod pasażerem jest jeszcze oryginalna i ma pęknięcie w środku czy to może mieć też wpływ na drżenie lewarka podczas przyspieszania , a po opuszczeniu nagle gazu czuć takie zerwanie nie wiem jak to nazwać szarpnięcie czy miał ktoś już podobny problem Pacjent a6 c5 avant
SowaBezOka Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mialem kiedys taki problem w KOMARZE. Do dzis nie wiem co mu bylo i dodam, ze nigdy mu nie przeszlo.
michalski83 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Mialem kiedys taki problem w KOMARZE. Do dzis nie wiem co mu bylo i dodam, ze nigdy mu nie przeszlo. Dzięki bardzo pomocna odpowiedz
dam-in Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Mialem kiedys taki problem w KOMARZE. Do dzis nie wiem co mu bylo i dodam, ze nigdy mu nie przeszlo. ... rozpędzając się w granicach 100km/h ... Rzeczywiście miałeś taki problem... Wracając do tematu, koła wyważone? Felgi proste?
michalski83 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Mialem kiedys taki problem w KOMARZE. Do dzis nie wiem co mu bylo i dodam, ze nigdy mu nie przeszlo. ... rozpędzając się w granicach 100km/h ... Rzeczywiście miałeś taki problem... Wracając do tematu, koła wyważone? Felgi proste? może to trochę zle sprecyzowałem powiedzmy że przy 100km/h zaczyna się to drganie , koła wyważone , ale jeszcze mam bicie na tarczach które na dniach będę wymieniał
Rekomendowane odpowiedzi