Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Drgania karoserii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dopadł mnie dziwny problem mianowicie jadąc autem rozpędzając się w granicach 100km/h czuję dziwne wibracje na przodzie dodam iż został wymieniony dwumas jakieś 3tyś km temu na nowy

zostały sprawdzone przeguby zew i wewnętrzne oraz wahacze i amortyzatory

poduszki również, natomiast prawa poduszka skrzyni ta pod pasażerem jest jeszcze oryginalna i ma pęknięcie w środku czy to może mieć też wpływ na drżenie lewarka podczas przyspieszania , a po opuszczeniu nagle gazu czuć takie zerwanie nie wiem jak to nazwać szarpnięcie czy miał ktoś już podobny problem

Pacjent a6 c5 avant

Opublikowano

Mialem kiedys taki problem w KOMARZE. Do dzis nie wiem co mu bylo i dodam, ze nigdy mu nie przeszlo.

Opublikowano

Mialem kiedys taki problem w KOMARZE. Do dzis nie wiem co mu bylo i dodam, ze nigdy mu nie przeszlo.

Dzięki bardzo pomocna odpowiedz

Opublikowano

... rozpędzając się w granicach 100km/h ...

Rzeczywiście miałeś taki problem... :decayed:

Wracając do tematu, koła wyważone? Felgi proste?

Opublikowano

... rozpędzając się w granicach 100km/h ...

Rzeczywiście miałeś taki problem... :decayed:

Wracając do tematu, koła wyważone? Felgi proste?

może to trochę zle sprecyzowałem powiedzmy że przy 100km/h zaczyna się to drganie , koła wyważone , ale jeszcze mam bicie na tarczach które na dniach będę wymieniał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...