Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zatrzaśnięte A4 B5 ! Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wkopałem się dziś że masakra :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Chciałem wysuszyć pompkę centralnego zamka, zamknąłem samochód z otwartą klapą bagażnika, przewody w klapie zwarte. wziąłem pompkę i zamknąłem klapę. Chciałem zostawić zamknięte drzwi i otwartą klapę.... POtem zonk. Auta nie mogę otworzyć, klapa też się zatrzasnęła. kluczykiem drzwi się nie otwierają i co tu zrobić??????????????????? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Edytowane przez koziol1172

Opublikowano

:) wieszak na ubrania metalowy - rozginasz, robisz haczyk. Odciagasz od uszczelki drzwi z przodu tak zeby wlozyc drut. a potem juz zabawa :)

Opublikowano
  • Autor

Atakować klamkę wewnętrzną???

Opublikowano

to lipa kluczykiem nie dasz rady otworzyć drzwi??

Edytowane przez damian111

Opublikowano

Klapa tylna powinna się chyba kluczykiem normalnie otworzyć

Opublikowano
  • Autor

Zamki nie reagowały na kręcenie kluczykiem , a w zamek w klapie nie mogłem włożyć kluczyka, wchodził do połowy

Dużoooo walki i się udało !!!!! :banan:

zestaw operacyjny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/666c2e44df5a5ef2.html:kox: :kox: :kox: :kox:

Nożem odgiąłem ramkę a drutem kombinowałem. aż zahaczyłem klamkę i pociągnąłem....

Nei było tak prosto bo i drut się rozginał i wgl ale jakoś się udało :banan: :banan:

MAriusz śmietana jesteś wielki , Twoja odpowiedź zmotywowała mnie do działania !

Opublikowano

Zamki nie reagowały na kręcenie kluczykiem , a w zamek w klapie nie mogłem włożyć kluczyka, wchodził do połowy

Dużoooo walki i się udało !!!!! :banan:

zestaw operacyjny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/666c2e44df5a5ef2.html :kox: :kox: :kox: :kox:

Nożem odgiąłem ramkę a drutem kombinowałem. aż zahaczyłem klamkę i pociągnąłem....

Nei było tak prosto bo i drut się rozginał i wgl ale jakoś się udało :banan: :banan:

MAriusz śmietana jesteś wielki , Twoja odpowiedź zmotywowała mnie do działania !

sam tak kiedys otwieralem :grin:

Opublikowano

ja kiedyś też tak walczyłem w aucie sąsiada ale otwierałem klamke kierowcy przez ramke drzwi pasażera bo tak mi sie wydawało łatwiej pociągnąć :D

Opublikowano

A potem się dziwicie że wam samochody giną :facepalm: a sami podpowiadacie złodziejowi jak otworzyć :facepalm:

Opublikowano

A potem się dziwicie że wam samochody giną :facepalm: a sami podpowiadacie złodziejowi jak otworzyć :facepalm:

Pomyliles tematy. Chciales napisac w strefie smiechu? :co: jezeli tak to popros o przeniesienie.... :grin: tak to zlodzieje otwieraly maluchy i duze fiaty kolego. Teraz zupelnie inna technika :hi:

Opublikowano

pozatym chyba każdy wie, że "otworzyć" w taki sposób się da :P

Opublikowano

jasne że sie da... przerabiany temat :)

Opublikowano

Dokladnie tak samo otwieralem niunie :D

Opublikowano

bo zlodzieje nie wiedza jak otwierac samochody.... gosciu wez sie ogarnij i przestan pisac takie bzdury

Opublikowano

Mi kiedyś w jednym z aut padł na amen akumulator a zamki niestety były niesprawne, z pilota nie szło otworzyć bo brak prądu, od dołu zabudowany silnik....masakra.

Aż w końcu......POMYSŁ !!!!

Wykręciłem podświetlenie tablicy rejestracyjnej i tam mu dałem prądu :)

Potem tylko guzik na pilocie i gitara :banan: