Muskel1 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam, chcialbym zaktualizowac podana nawigacje. Wyczytalem, ze nalezy przy tym zachowac odpowiednia kolejnosc. Niestety nie bardzo sie w tym jeszcze orientuje. Czy moglby ktos opisac co i jak krok po kroku. Ktore aktualizacje, skad je pobrac? Moja aktualna wersja to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ktoś wie jak odblokować możliwość downgrade'u softu w 3g+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Masz stara wersje, teoretycznie powinieneś wgrać najpierw 612, pozniej 614 i na końcu 767 (jest podobno jeszcze coś nowszego ale ja tego nie mam i u nikogo nie wkdzialem) ale w praktyce na przykład 614 można pominąć. Aktualizacje znajdziesz na necie jak dobrze poszukasz. Jutro podeślę Ci part number'y bo tak najłatwiej wygooglowac.Jedna ważna sprawa - z ta mapa która masz po wgraniu softu 767 przestało mi na mapie wyświetlać traffic info. musiałem podnosząc soft podnieść również wersje mapy. obiecane part number'y: 8R0 906 961 DH (767)8R0 906 961 CE (614) 8R0 906 961 CA (612) Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Yoghurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 przez user defined Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 o widzisz, nie przyszlo mi to do glowy. dzieki! niestety mam to wyszarzone. cos trzeba gdzies ustawic ze ta opcja byla wybieralna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 w zielonym menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 hmm, a moglbys mi podrzucic gdzie dokladnie? przegrzebalem to na wszystkie strony i nic takiego nie wpadlo mi w oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 767 (jest podobno jeszcze coś nowszego ale ja tego nie mam i u nikogo nie wkdzialem) Nie ma już czegoś nowszego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hispano73 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 767 (jest podobno jeszcze coś nowszego ale ja tego nie mam i u nikogo nie wkdzialem) Nie ma już czegoś nowszego ? Jest najnowszy soft 814 ale nie za friko (nie znalazlem jeszcze na zadnym forum,). Mozesz sobie zamowic na karcie SD. Koszt to cos 30-35€ Wszystkie nowe modele z 2015 maja juz soft 814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Wszystkie nowe modele z 2015 maja juz soft 814 A nie wiesz co nowego w tym sofcie się znalazło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hispano73 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wszystkie nowe modele z 2015 maja juz soft 814 A nie wiesz co nowego w tym sofcie się znalazło ? Nie wiem,poniewaz nic nie pisze o tym sofcie w sieci a sam mam 767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Powiedzcie czy jak zrobię aktualizacje mmi 3g plus na najnowszą wersję to mogę stracić język polski? Wspólnik ma a6 z 2012 roku i pełny język polski na liczniku i mmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Powiedzcie czy jak zrobię aktualizacje mmi 3g plus na najnowszą wersję to mogę stracić język polski? Wspólnik ma a6 z 2012 roku i pełny język polski na liczniku i mmi. A czemu masz starcic ? w Poliftach fabrycznie jest PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Czyli w każdym sofcie mmi 3g+ jest paczka z polskim językiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Sam update softu nie daje odrazu polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Sam update softu nie daje odrazu polaka W 3g+ język polski jest od razu jednym z dostępnych języków. Nic nie trzeba dogrywać dodatkowo a jedynie wybrać język z menu Edytowane 17 Maja 2015 przez Yoghurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Sam update softu nie daje odrazu polaka W 3g+ język polski jest od razu jednym z dostępnych języków. Nic nie trzeba dogrywać dodatkowo a jedynie wybrać język z menu Nic nie ma odrazu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 ok, to chyba w Twoim bo w moim 3G+ z niemieckiej Q5 zadnych dodatkowych zabiegow wykonywac nie trzeba bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riczi82 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Ja w A4 z 3G+ z niemiec tez odrazu miałem Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nie które maja PL nie które nie maja , wszystko zależy od jednostki do każdej można dograć PL ale nie do każdej wystarczy wgrać nowy soft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi