pachlik Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witajcie. Mam pytanko a raczej cos mnie zastanawia. Mam założone felgi 16 calowe do mojej a4 b5. Natomiast mam bardzo dużo przestrzeń między felgą a nadkolem.Zwłaszcza z przodu. Zawikas jest seryjny.Wygląda to dośc kiepsko. I teraz moje pytanie-czy lepiej założyć większe kółko np.17 bądź 18 czy lepiej autko obniżyć o jakies 3-4 cm.Wiadomo obniżwenie wiąże sie z troszke mnijeszymi kosztami biorąc pod uwagę koszt np 18 calowych opon.A może są jakieś inne rady.
koczo797k Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Moim zdaniem lepiej obniżyć samochód bo jak założysz większe kółko to będzie koza
Trewor87 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 samym kołem niewiele ugrasz, bo cała buda pójdzie Ci wyżej. Jedyna opcja to obniżenie
pachlik Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No właśnie AK przypuszczałem ze koło nie załatwi sprawy.Czyli zostawić 16 i obniżyć czy założyć cos większego i obniżyć?Bioroac oczywiście pod uwagę nasze drogi.
koczo797k Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Najlepszy efekt uzyskasz obniżając i zakładając większe koło tylko to już są koszta
Trewor87 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Chcesz poprawę aparycji? Przy 16" osiagniesz to tylko w Golfie II. A4 ma za duza budę do takich kół. 17 to minimum. Oczywiście zagrane z odpowiednim zawieszeniem
Rekomendowane odpowiedzi