r7adek Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Czy wiadomo co trzeba zrobić aby przyciski z B8 założyć w B6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r7adek Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Poz mianie przycisków na te z b8 nie działa blokada tylnych szyb, trzeba coś w pinach zmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Nie wiem jak jest z przyciskami z b8.Ja mam zmienione z a3 chrom i przy tych wystarczy zmienić same górne obudowy i założyć do swoich,pasuje wszystko elegancko i nie ma problemu z blokadą tylnych szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marfiol Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Panowie auto końcówka 2003r,dwie elektryczne szyby jaki nr nakładek chrom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Marfiol napisał: Panowie auto końcówka 2003r,dwie elektryczne szyby jaki nr nakładek chrom ? Nakładki nie mają nr. to integralna część przycisku, który możesz rozebrać i zdjąć "nakładkę".. Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Robero321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marfiol Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Robero321 napisał: Nakładki nie mają nr. to integralna część przycisku, który możesz rozebrać i zdjąć "nakładkę".. A więc jaki jest numer przycisku ? Pytam o numer bo raz swoje starte przyciski chciałem zamienić z przyciskami z wersji b6 4xel i tam były całkiem inne przyciski i nie pasowaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi