afroo. Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tu masz ori przycisk rolety https://youtu.be/yyyQ3SIL4fM?t=10m29s
chomiczesq Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) żeby nie było że nic się nie dzieje... wywaliłem emblematy... jakby ktoś chciał kupić to mam A6 3.2 na sell auto musi być w us`ie więc pierwszy puzzel jest jak to mówią albo grubo albo wcale kolejny klocek zamówiony Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez chomiczesq
chomiczesq Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 e tam slabo wyglada tyl przed liftem przod po lifcie...
slavko87 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 e tam slabo wyglada tyl przed liftem przod po lifcie... to teraz daj tył s line żeby to wyglądało jakoś
chomiczesq Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Przecież on sie różni prawie niczym
slavko87 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) prawie niczym ale jednak,sam myślałem ze tylko kolorem dyfuzora a jednak nie Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez slavko87
chomiczesq Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 tak jest tam przetłoczenie na dolnej części ale raczej tylko dlatego nie będę go zmieniał. jedynie pomaluje ten w kolor podobny jak miałem w b6 aby się odrużniał od zderzaka ale nie był poprostu plastikowy kiedys jak sie znajdzie promocję w biedronce to kupie z eSy
slavko87 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 kupno esowego plus do tego raczej zmiana wydechu ale więcej Peter wie na ten temat,tez miałem taki plan ale pozostałem przy ori plus większe kominy.Obrys kupiles?
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Przecież on sie różni prawie niczym bagażnik minimalnie róźni się zwykły ma taki płaski a s-line bardziej wypukły tak samo różni się w tylnych błotnikach Coś się dzieje trzeba bedzie zbadać obiekt
chomiczesq Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 wiem że klapa sie rozni slinowa ma nad znaczkiem OOOO przetloczenie. ale znajdź usa a do tego w slinie to szczyt, a jako że ustrzeliłem już USA nie mam parcia co by go wymieniać. a wydechy tak jak mówisz slavko albo wymienie do eSowych albo zostanie to plus proste kominy obrysów jeszcze nie kupiłem ale to nie uciecze
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ile chcesz za znaczek Quattro
tommy24 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Fajny klapek na fotce z tylną klapą
marcinch001 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Fajny klapek na fotce z tylną klapą
chomiczesq Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 tanio sprzedam idealny do stawiania na nim klapy
chomiczesq Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 mogeU kolejne klocki skompletowane... zderzak już jest a na to chwile trzeba poczekać
slavko87 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 kupuj AP,na licencji KW, zrobiłem ponad 2tys i jest bardzo dobry
chomiczesq Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 auto w warsztacie i dziś pierwsze wieści, bład skrzyni zlikwidowany ale skrzynia dalej zmieniała "dziwnie" biegi. zaczeli szukać innej usterki czyli uciekającego płynu chłodzącego, zdemontowali przód i się znalazł prawdopodobny problem ze skrzynią... a no taki że cały płyn szedł do skrzyni a w skrzyni zamiast 8 litrów oleju było 15 litrów mleka czekoladowego poniżej jego skrawek z chłodnicy przy okazji wymiana pompy wody, pasków rolek, koła pasowego no i oleju w skrzyni, najgorsze że chłodnica z tego co mówił mechanik jest pęknięta w środku jutro spece od spawania chelikopterów w świdniku wezmą na warsztat chłodnice bo może da się ją reanimować bo nowa ponad 1k zł, później poskładać i modlić się by nie było za późno i naprawa i uszczelnienie pomoże a skrzynia jeszcze nie dostała wystarczająco po d*pie a przed lekarzem zmieniłem zderzak
Rekomendowane odpowiedzi