akjam Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Że mnie tu wcześniej nie było! Będę tutaj zaglądał bo projekt świetny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Na dzien dzisiejszy wyglada tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jest postęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 W końcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Kolor lepiej siadl niż myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 no kolor mega wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 A zdjęcie robione drutem kolczastym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 czekam na dalsze zdjęcia , ale kolor cud miód i malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Troszkę lepsza jakość Edytowane 14 Marca 2016 przez chomiczesq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Wiecej fot na kole i spasie prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wiecej fot na kole i spasie prosze Jeszcze tydzien ale mam spaja ze składania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ciekawy kolor Nazwa też Czekam aż wszystko złożysz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 noo kolor mega , składaj składaj , czekam na końcowy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wiecej fot na kole i spasie prosze Jeszcze tydzienale mam spaja ze składania dobrze ze padło na ciemniejszy kolor. Mi się mega podoba ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wiecej fot na kole i spasie prosze Jeszcze tydzienale mam spaja ze składania dobrze ze padło na ciemniejszy kolor. Mi się mega podoba ten kolorZobaczymy w sloncu czyste. Bo jest naprawde ciemne w pochmurny dzien Wysłane z Note Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 No ja myślałem ze wyjdzie jaśniejszy... Ale przy wyborze kolorów miedzy jasniejszy-ciemniejszy sam wybrałem ten drugi chociaż nie spodziewałem sie ze wyjdzie tak ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 jest dobrze z wydechem będziesz coś robił ??/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Skladaj Pan chce to widziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 z wydechem tylko koncowki do zmiany... juz mialem b6 w fałce i mi wystarczy... nie chce sluchać cofki z turbiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) z wydechem tylko koncowki do zmiany... juz mialem b6 w fałce i mi wystarczy... nie chce sluchać cofki z turbiny Te kola straszny tluszcz Zarzuce małego spy ze sprzatania Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez mrogal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi