muunv Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siema. A4 B6 1.8T Avant. 140km/h zaczynają się delikatne ale odczuwalne drgania na kierownicy i całego samochodu, przy 150km/h stają się bardziej wyraźne a przy 170km/h ustają.. Co to może być? Felgi są proste! Końcówki drążka wymienione.
ZORRO79 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 MAM IDENTYCZNY PROBLEM,FELGI PROSTE ,MECHANIK SPRAWDZIŁ CAŁE ZAWIESZENIE I NIC A OD 140 DO 180 KM/H CAŁA KAROCY DRŻY. NIE WIEM SMA CO MAM ROBIĆ. JAK ZNAJDZIESZ JAKIEŚ ROZWIĄZANIE TO DAJ ZNAĆ
BeyerBrown Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Do sprawdzenia/wymiany pierścienie centrujące w felgach.
muunv Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) W zimowych felgach nie mam pierścieni. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez dakine0007
BeyerBrown Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To ciekawe... zobacz czy po zmianie na letnie się coś poprawi, w końcu już na nie pora
muunv Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Na letnich mam to samo Zmieniłem w poprzednią sobote.
Skruszo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 mam podobnie, w czwartek sprawdzę przeguby bo prawdopodobnie to będzie przyczyną, słyszałem też że końcówki stabilizatora przedniego mogą powodować drgania więc też ogarnę dam znać czy jest coś lepiej
Rekomendowane odpowiedzi