mixtur Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Witam. Mam taki problem a mianowicie wczoraj na moim lewym wyświetlaczu od klimatyzacji znikł wskaźnik załączonej klimy (płatek śniegu) jak i jedna z kresek z cyfr temperatury. klima mimo tego dziala bez zarzutów no ale przez to niewiem kiedy chodzi a kiedy nie. w związku z tym jak myślicie czy to jest wina tylko wyświetlacza (tych pękniętych lutów) czy może trzeba gdzies indziej szukac błędu? z góry dzięki za wszelką okazaną pomoc:)
mlodyy Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 podepnij vag prawdopodobnie wyswietlacz robi sobie jaja
aramis Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Ja myślę że może powodem jest coraz niższa temperatura na zewnątrz. Klima poniżej bodajże 4 stopni plus (różne źródła różnie podają) nie załącza sprężarki no i wtedy śnieżynka się nie świeci.
.Pablo. Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 "Ja myślę że może powodem jest coraz niższa temperatura na zewnątrz. Klima poniżej bodajże 4 stopni plus (różne źródła różnie podają) nie załącza sprężarki no i wtedy śnieżynka się nie świeci." to na pewno nie wpływ temp skoro zniknęła jeszcze jedna kreska z temp ja stawiałbym na wyświetlacz
mixtur Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 zrobiłem tak jak w jednym poradniku dostpnym w dziale warsztatu czyli rozebrałem panel i poprawiłem luty bo niektóre były pęknięte ale to nic nie pomogło i nadal jest to samo co przed "naprawą"
Rekomendowane odpowiedzi