Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie auto wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:mysli:Zastanawiam się nad drugim autem ( dokładnie dla żony) ,

warunek

używane - kilku letnie ( od 2000r) - nie bite

no i w miarę ekonomiczne bo do jazdy głównie miejskiej

pierwsza myśl to oczywiście audi A3.

Ale mam pytanko (a nawet dwa) jakie wybralibyście drugie auto do domu i dlaczego akurat takie.

tylko bez jaj z jakimś Fiatem 500 , albo

Np. Fiat Croma bo ma z 200konia - buda nie ciekawa a nawet okropna ,

wiem Golf IV dobry dla dziewczyny (już sprzedałem bo niebieskie zegary mnie raziły- maniak jestem czerwonokristych z audi, bo ja będę czasami też śmigał tym okazem)

może jakaś odmiana Jeepa -

co proponujecie ?

Oprócz merca i bmw .

Na jakie auto bylibyście skłonni wydać kase ( fani :audi:)

[br]Dopisany: 18 Październik 2008, 00:26_________________________________________________mały przebieg- mała cena - duże auto

http://moto.allegro.pl/item452992953_toyota_avensis_verso_2_0_diesel_12_2001r_okazja.html

Opublikowano

Zastanawiasz się nad ekonomicznym bo do jazdy miejskiej a wyskakujesz z jeepem :polew:

No propozycja też typowo miejska rav4 :polew:

dla żony po mieście wystarczy A2 lub mazda 3, to moie propozycje :hi:

Opublikowano

Audi A3 8L - Po lifcie :wink4: Małe , ładne ..jak kupisz w 1.9 Tdi to bedzie nawet ekonomiczne , no i damskie auto którego nie bedzie sie wstydziła przed koleżankami :decayed:

Jak bedzie jej mało pod pedałem to zaczipujesz :D

A2 - typowo damskie ..ale małe .

Opublikowano

vw lupo ? male ekonomiczne i napewno nie meskie :decayed:

Opublikowano

No propozycja też typowo miejska rav4

zdecydownie miejska (bo na pewno nie terenowa) propozycja dla kobiety. najlepiej jak znajdziesz krotka wersje.

Opublikowano

zdecydowanie A3 1.9 TDI -ładne i ekonomiczne no i Audi .....ewentualnie Toyota Yaris bardzo solidne i bezawaryjne dla kobity w sam raz :naughty:

Opublikowano

Nissan Micra wersja K12 jest przepiękny :tongue4:

Opublikowano

zdecydowanie A3 1.9 TDI -ładne i ekonomiczne no i Audi .....ewentualnie Toyota Yaris bardzo solidne i bezawaryjne dla kobity w sam raz :naughty:

yarisa lepiej nie bo straszny popyt jest na niego
Opublikowano

do ile to auto?

wątpie, żeby benzynowy automat w RAV 4 był ekonomiczny :mysli::)

proponuje A3, A2 tdi lub ibiza tdi, żona ma taki wersja 110 KM sport, z fotelami sportowymi, zawieszeniem obniżonym i b. chwali, czerwone zegary też są :) fajnie jeżdzi czasami upalam i zaskoczyć innych rajdowców na światłach mozna :>

następny chce A2 tdi :tongue4:

jak większa kasa do wydani to...wiem, wiem, mało nie być ale..BMW :tongue4: 120d 163KM z automatem, jeżdziłem- -wrażenia za***iste :good:, na miasto zupełnie wystarczy :)

Opublikowano

A2,Lupo.Ibiza,Micra a jak większe to Octavia.Wiem,wiem,ze oprócz Micry to wszystko z rodziny ale inne mnie za bardzo nie interesują a takie też dla kobiety w sam raz.Te pierwsze 2 najekonomiczniejsze a jak ty chcesz też pojeździć to kupujcie tą Octawię albo jeszcze Fabię. :hi:

Opublikowano

Ibiza :mysli: dobry pomysł , ale w sporcie :good:

Opublikowano

Dziękuję za podpowiedzi (propozycje) - nad Ibizą się wlaśnie zastanawiałem - ale nad 3 drzwiową , bo 5-cio coś niewygląda za ciekawie.

ale gdzie kupić - aby nieprzepłacić -

Znajomy opowiadał niedawno (mieszka i pracuje w Dani ) ,że podobno mają tam jakieś licytacje aut w magazynach i można tanio kupić super fury .

Sam przyjechał oplem Vectra(z dobrym wypasem) z 2001r. za 9tyś/zł - bo akurat nikt nielicytował.

SŁYSZAL KTOŚ O AUTACH W DANII ????

link

http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=56918792

a-4 za 11.760,0zł po przeliczeniu (1zł x ,049) bez rewelacji z takim przebiegiem [ hihih ale prawdziwym ]

Opublikowano

kup jej audi TT i bedzie cie kochac do konca zycia :kox:

Opublikowano

Jak ma być ekonomiczny to: A3 w TDI.

Inne samochody też fajne, ale Audi to Audi - chyba nie trzeba mówić.

Ja osobiście ciułam teraz kase na RAV4 D4D dla żonki.

Wysoki, więc wszystko widać. Nie za duży i napęd na 4 kółka - będzie służył także jako samochód rodzinny, czyli w dalsze podróże, bo następny mój zakup to S4 lub S6, więc mało ekonomicznie :>

Opublikowano

No dzięki za radę martin a4 , :hi:

kupie Audi TT i mi żonę ukradną razem z autem - lepiej nie !!

Opublikowano

No dzięki za radę martin a4 , :hi:

kupie Audi TT i mi żonę ukradną razem z autem - lepiej nie !!

Najgorsza to by była strata TT :polew:

Joke, of course :tongue4:

Opublikowano

a3 to moze nie bo tego pelno ... co powiesz na bmw 118d albo 120d ... swietny samochod , marka rowniez . Fakt ze to nie Audi ale... tez niemieckie tez solidne - moze nawet bardziej i ...cholernie sportowe, sam bys przy okazji skorzystal (po co dwa te same konie w jednej stajni , tak przynajmniej pojezdzisz czyms innym nieraz)

Opublikowano

SMART

ogólnie nie przypadł mi do gustu i mam wrażenie, że się wywróci podczas ruszania :polew:

ale kopyto ma, jest typowo damski, zmieści się wszędzie bo jest mały, mało pali bo jest lekki

i najważniejsze - tani w eksploatacji, bo ma mały bagażnik i nie zmieści się dużo zakupów :naughty: