Rabbi Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) W czasie jazdy skrzypi schowek pasażera w okolicach klamki..Po przyciśnięciu klamki-cisza. Miał ktoś z Was ten problem u siebie? Jak zlikwidować skrzypienie? Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Rabbi
piti82 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 W czasie jazdy skrzypi schowek pasażera w okolicach klamki..Po przyciśnięciu klamki-cisza. Miał ktoś z Was ten problem u siebie? Jak zlikwidować skrzypienie? Witam, mam ten sam problem. Udało się go jakoś rozwiązać? Pozdrawiam
Rabbi Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) siemka, skrzypienia się pozbyłem przyklejając minioringi na gumowe odbojniki klapy schowka. pzdr Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Rabbi
piti82 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dzięki jutro coś wykombinuje, bardzo to denerwujące. pozdr
lord_maciek Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 I jak działa? U mnie hałasuje zamek. Jest on rozbieralny? Wystarczy dotknąć bez większej siły aby przestał. Podczas jazdy jest to okropne, co innego podczas słuchania muzyki, ale to nie rozwiązanie. https://vimeo.com/139356848Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rabbi Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 I jak działa? U mnie hałasuje zamek. Jest on rozbieralny? Wystarczy dotknąć bez większej siły aby przestał. Podczas jazdy jest to okropne, co innego podczas słuchania muzyki, ale to nie rozwiązanie. https://vimeo.com/139356848 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka tak samo było u mnie i po wklejeniu małych oringów przestało
lord_maciek Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Pstryknij fotkę tych oringów Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Przykleiłem 3 takie odbojniki od drzwiczek kuchennych i niestety, efekt odwrotny do zamierzonego. Po 2 minutach zerwane. Przykleiłem to tych 3 kołków w wewnętrznej górnej części schowka. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi