cineq Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/46911
ykk Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Ladne auto sękże, zmien grill i lampki na poliftowe..
kkubina Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Moc i klasa,więcej słów nie potrzeba,zgadzam się z przedmówcą,grill i lampy,a baje git.Pozdrawiam
franio Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 fajna, i stołeczki eleganckie [br]Dopisany: 20 Październik 2008, 23:24_________________________________________________brakuje tylko quattro :gwizdanie:
stuff Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 fajnie wygląda, ja osobiście grila bym nie ruszał, moim zdniem wygląda ok zgadzam się z przedmówcą, przy tym silniku quattro by się przydało, ale nie można mieć wszystkiego, pzdr
grzes1150 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 qoperek tak było! Ogulnie autko spox tylko szkoda że nie Quattro i ten znaczek na tylnej klapie nie na swoim miejscu. Tylko nie zbeszcześcij go gazem kratki w zdeżaku brakuje
cineq Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 Spoko,dzięki. Na całe szczęście kieruje się życiową zasadą że na gazie to sie obiad gotuje:) Kratki brak i przede wszystkim sporo roboty z silnikiem i totalnie poj.......a jest elektryka,niestety zalety sprowadzania. Znaczek 2.8 już usunięty Niestety nie Quatro ale....nie można mieć wszystkiego i napewno nie za taką kase;) Nie ruszam w miasto póki nie zrobie wszystkiego,mam nadzieje że marka Audi ma słuszną renome i jak zrobie wszystko to długo nim pojeżdże? Grill zostaje a zamiast lamp wole wydać na naprawy;) Będe ją tulił,pieścił,sciskał i dbał Pozdrawiam.
PERSHINGUS Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Elo super motor pozdr -Ja preferuje ori grill- rzecz gustu
gregor667 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Audi super! Zazdroszczę szyberdachu... Pozdrawiam. :>
Rekomendowane odpowiedzi