Muskel1 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 5 minut temu, phiel napisał: Super Audik, w moim guście! No i 3.0, mało ich jakoś na a4-klubie ?. DziękujęNo nie ma dużo. Nie opłaca się w Pl bo koszta sa dużo większe.
barca8585 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 nie chcesz się pozbyć dekorów bo poluje na takie i nic nie ma
KonradA4troop Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 No no, wypas konkret, ładna sztuka, tylko jakoś do drewna osobiście nie bardzo jestem przekonany, po za tym kosa.
Muskel1 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 Gdybyś mnie o to 4 lata temu zapytał pewnie bym się pozbył ale tak się do nich przyzwyczaiłem, że już żadnych innych czy to carbonów czy szczotkowanych aluminium czy innych nie chcę
Muskel1 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 Teraz, KonradA4troop napisał: No no, wypas konkret, ładna sztuka, tylko jakoś do drewna osobiście nie bardzo jestem przekonany, po za tym kosa. Na początku też tak myślałem ale chyba się postarzałem bo mi się nagle zaczęły bardzo podobać 1
Norbas Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 13 godzin temu, Muskel1 napisał: Króćce i uszczelki miegzy głowicami były przy 216 kkm wymieniane. U mnie nie było majej nieszczelności tylko nagle wyjeżdzając którego pięknego dnia wywaliło nagle info na FISie że poziom za niski. W zbiorniczku wyrównawczym nagle nie było ani kropli Czasem faktycznie Niagara potrafi być 13 godzin temu, Muskel1 napisał: W Pl rzeczywiście 3.0 to wieka różnica finansowa do 2.0 Mnie bardziej o Norwegię chodziło w PL się nie orientuje ale w NO to gruby hajs za 3.0 wersje... Dodatkowo na 850 aut 4 to 3.0 ??
Muskel1 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2020 33 minuty temu, Norbas napisał: Czasem faktycznie Niagara potrafi być Mnie bardziej o Norwegię chodziło w PL się nie orientuje ale w NO to gruby hajs za 3.0 wersje... Dodatkowo na 850 aut 4 to 3.0 ?? Co jest takie drogie sama cena zakupu czy późniejsze składki podatkowe lub ubezpieczeniowe? Aktualny przebieg 246kkm.
Norbas Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Cena zakupu auta. Opłata drogowa oraz ubezpieczenie również wyższe ale to najmniejszy problem...
Rekomendowane odpowiedzi