Koksu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) WItam, kupiłem niedawno audi a4 b8 z 2011r, Nie wiem jak sprawdzić jaką wersję MMI posiadam w samochodzie. Nie mam języka polskiego do wyboru a najgorsze, że mam nawigacje po niemiecku i to już dla mnie za dużo... Wygląda to u mnie tak. Wszędzie pisze żeby czytać linijkę z SW, ale tu jej brak. Proszę o pomoc Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Koksu
deafca Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) MMI 3G Basic "B" przy numerze wersji oznacza Basic, "H" oznacza wersję High. W wersjach poliftowych nie ma SW Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez deafca
Koksu Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 Dziękuję za pomoc, a już mam nowe pytanie. Mianowicie, muszę wymienić klocki hamulcowe z tyłu. Czy można to zrobić samemu, czy trzeba mieć specjalne oprogramowanie żeby z tym elektromechanicznym ręcznym sobie poradzić. Jak po prostu zamontuje nowe klocki to coś się stanie?
mumen Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Albo inny kabel, nie koniecznie to musi być VCDS, wazne żeby wysterować cofnięcie się silniczków od hamulca ręcznego bo tak nie wcisniesz nowych klocków.
Koksu Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 Ten program VCDS można sobie skądś pobrać? znalazłem ceny tego programy są dosyć duże, można obejść jakoś zakup tego programu?
Koksu Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Jeszcze nie poradziłem sobie z interfejsem w samochodzie, ale chociaż ożywiłem trochę swoje hamulce.
carrera369 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 To kwestia gustu, ale te felgi wyglądają paskudnie w A4 B8
marcinch001 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Felki takie sobie poszukaj jakiś oryginalnych 19-20 cali . Pozdrawiam
andynl Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 To kwestia gustu, ale te felgi wyglądają paskudnie w A4 B8 Dzięki za ciepłe słowa Załuż lepiej kurtkę
lukiluk Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) w sprawie VCDS uderz do Gibonsa... Edytowane 7 Maja 2015 przez lukiluk
Rekomendowane odpowiedzi