Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Rolety do tylnych szyb bocznych - gdzie można kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś może kupował boczne rolety na tylne okna ?

W aso taki wynalazek ~400 zł :disgust:

Przydatne dla dziecka w foteliku, a takie na przylepach wyglądaja tragicznie :disgust:

Pozdrawiam :>

Opublikowano

Czy ktoś może kupował boczne rolety na tylne okna ?

W aso taki wynalazek ~400 zł :disgust:

Przydatne dla dziecka w foteliku, a takie na przylepach wyglądaja tragicznie :disgust:

Pozdrawiam :>

do tego kup sobie jeszcze boczek na drzwi i haczyk zeby ta rolete o cos zaczepic

Opublikowano
  • Autor

no chętnie, tylko gdzie ?

taki cały zestaw właśnie jest wyceniany na ok 400 zł.

Opublikowano

no chętnie, tylko gdzie ?

taki cały zestaw właśnie jest wyceniany na ok 400 zł.

400 zl za kompletne boczki na drzwi z roletami i haczykami to bardzo malo w aso :good:

Opublikowano

KmK

Masz moze numery tych czesci? 400 PLN to dobra cena, tak jak napisał HiRide

Opublikowano

letallec

400 PLN to dobra cena

coś mi się wydaje niska, choćmoże w przypadku gdy boczki nie są skórzane... :mysli: poszukam w ETCE...[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 11:54_________________________________________________Już mam - sama roleta w ASO kosztuje ~700 zł sztuka a jeden boczek materiałowy ~1100 zł (skórzany ~1400 zł) więc nie wiem skąd te 400 zł za komplet na jedną stronę ?? jak masz kogoś kto za tyle Ci załatwi to bierz bez zastanowienia... :decayed:

Opublikowano

jak masz kogoś kto za tyle Ci załatwi to bierz bez zastanowienia...

I drugi komplet dla mnie :decayed:

Opublikowano

trzeci komplet ja poprosze :>

Opublikowano

może to cena w Euro? haha, nie ma opcji aby cały zestaw kosztował w aso 400zł, skoro np pokrywa podłokietnika w skórze kosztuje 280zł!!

Opublikowano
  • Autor

się zupełnie nie zrozumieliśmy :gwizdanie:

pewnie pokrętnie wyjaśniłem o co mi chodzi :kox:

roleta wysuwana do góry, mocowana "na wierzchu" z czymś w rodzaju zwijacza, na górze haczyk do którego się zaczepia i tyle.

Przynajmniej tak to wyglądało na monitorze w aso i podobnie było tłumaczone przez obsługę :>

tak więc to chyba taki półśrodek jest, jak wnioskuje na podstawie tego co mówicie :gwizdanie:

no i za taką byle roletę 400 zł wydawało mi się sporo :kox:

Opublikowano

przy zamawianiu nowego auta mozna zamowic takie rolety i sa one ladnie wpasowane w boczki drzwi.

Natomiast to o czym kolega pisze to : owszem mozna zamowic w aso ale nie sa to oryginalne czesci. Jest nawet adnotacja do tego na stronie audi. Poprostu dokrecaja takie "uniwersalne" rolety. Mysle ze zepsuje to wyglad auta. Ja zrezygnowalem hehe :)

Opublikowano

przy zamawianiu nowego auta mozna zamowic takie rolety i sa one ladnie wpasowane w boczki drzwi.

Natomiast to o czym kolega pisze to : owszem mozna zamowic w aso ale nie sa to oryginalne czesci. Jest nawet adnotacja do tego na stronie audi. Poprostu dokrecaja takie "uniwersalne" rolety. Mysle ze zepsuje to wyglad auta. Ja zrezygnowalem hehe :)

zepsuje wyglad wnetrza to deliktanie powiedziane :polew: niechcialbym tego wiedziec na zywo :no:

Opublikowano
  • Autor

chyba sobie daruje, kupie małemu okulary słoneczne :wink4:

Opublikowano

albo przyciemnisz szyby :decayed:

Opublikowano

Tu masz zrzut z etki, tak jak koledzy napisali, sama roleta jedna kosztuje ponad 180 euro.

roletabh7.th.jpgthpix.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Za te kase to tylko przyciemnienie i to na foli M3-Adar Serwis tyle zaspiwal za moja

Opublikowano

tak jak koledzy pisza , walnij scieme zalatwisz dwie sprawy za jednym razem :D nie bedzie w srodku razic a i wyglad autka sie poprawie :) a jak nie to łap za tel i dzwoń po gościach co maja czesci do b7 bo nie wszstkie czesci wystawiaja na allegro a akurat takie boczki na tyl beda miec.

np. ten gosc ma ang na czesci :

http://allegro.pl/item486370789_audi_a4_05_07r_anglik_na_czesci_tyl_karoseri.html

Opublikowano
  • Autor

dzięki za wszelkie podpowiedzi, bardziej skłaniał bym się w kierunku rolet, już widziałem jak powinno to wygladać, to co mnie proponowano, zdecydowanie odpada :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

Z tego co widac sa to rolety do Audi 00-04 a tutaj jest inny model, czy szyba tylnia i boczne sa takie same ? :mysli: