malak201 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Witam wszystkich mam takim mały dylemacik a mianowicie zamieniłem dekoder radia zi innej b8 z zakodowanym subwooferem i tu jest mały problem wszystko wskoczyło jak powinno być ale radio zaczęło grac z przerwami czyli 1 sek.gra i 1 sek.nie i tak cały czas.I tu moje pytanie czy muszę jakoś to za adoptować jeżeli tak to czy mogę to sam zrobić.
mieto3 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Witam wszystkich mam takim mały dylemacik a mianowicie zamieniłem dekoder radia zi innej b8 z zakodowanym subwooferem i tu jest mały problem wszystko wskoczyło jak powinno być ale radio zaczęło grac z przerwami czyli 1 sek.gra i 1 sek.nie i tak cały czas.I tu moje pytanie czy muszę jakoś to za adoptować jeżeli tak to czy mogę to sam zrobić. radio ma ochrone componentu i dlatego tak sie zachowuje
malak201 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Witam wszystkich mam takim mały dylemacik a mianowicie zamieniłem dekoder radia zi innej b8 z zakodowanym subwooferem i tu jest mały problem wszystko wskoczyło jak powinno być ale radio zaczęło grac z przerwami czyli 1 sek.gra i 1 sek.nie i tak cały czas.I tu moje pytanie czy muszę jakoś to za adoptować jeżeli tak to czy mogę to sam zrobić. radio ma ochrone componentu i dlatego tak sie zachowuje i co będzie lipa czy da się coś zrobić
sowiq Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Musisz do ASO jechać na zdjęcie ochrony. Koszt kilka stówek. Sam tego niestety nie zrobisz.
mieto3 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 jezeli masz jeszcze stare radio to da sie zrobic bez ASO
amaradaar Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 I nim pojdziesz do aso lepiej dwa razy sprawdz skąd pochodzi tuner albo mam nadzije że masz kwit zakupu..
malak201 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Dekoder pochodzi z drugiego auta ktore przywiozlem do sprzedazy i wlasnie w nim jest subwoofer i chcialem przelozyc do mojej furki tez b8 i chetnie bym to zrobil tylko nie mam pojecia jak ?? Ktos cos poradzi namiary okoloce wroclawia walbrzycha
Rekomendowane odpowiedzi