Aldis Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Koledzy zna ktos numer pompy paliwa do silnika BFB? Dzięki! Edytowane 10 Maja 2015 przez Aldis
OLIVER Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 A co to jest to BFB? Może byś pierw uzupełnił profil by wiadomo było o jakie model rocznik Ci chodzi .. Jak tak dalej będziesz pisał to na pewno uzyskasz pomoc.....
Aldis Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 A co to jest to BFB? Może byś pierw uzupełnił profil by wiadomo było o jakie model rocznik Ci chodzi .. Jak tak dalej będziesz pisał to na pewno uzyskasz pomoc..... Dziwna sprawa - Moj profil był kiedyś wypełniony - poprawiłem. W każdym razie szukam numerów pompy do silnika 1.8T kod BFB (A4 B6 rocznik 2003)
OLIVER Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) W tym roczniku co podałeś znalazłem tylko to nie ma podane po przez kod silnika [/url]">http:// No jeszcze coś takiego znalazłem w 2003r tu jest podany kod BFB który szukasz [/url]">http:// ">[/url] Edytowane 10 Maja 2015 przez OLIVER
Aldis Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Dzieki, z ogledzin wizualnych wyglada że potrzebuję tej pierwszej wymienionej -z wierzchu po zdjęciu osłony w bagażniku wygląda jak na tym górnym rysunku. Nie orientujesz się przypadkiem czy inne warianty 8E0919051 (z inna litera na końcu ) będą pasować? Na alegro pełno jest 8E0919051L ale R nie widzę.
OLIVER Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Dzieki, z ogledzin wizualnych wyglada że potrzebuję tej pierwszej wymienionej -z wierzchu po zdjęciu osłony w bagażniku wygląda jak na tym górnym rysunku. Nie orientujesz się przypadkiem czy inne warianty 8E0919051 (z inna litera na końcu ) będą pasować? Na alegro pełno jest 8E0919051L ale R nie widzę. No tu Ci więcej nie pomogę ale o ile się orjętuje to jak zdjąłeś dekielek z nad pompy to powinieneś tam widzieć numer jaki masz Ty na pompie ...Ale mogę się mylić Może ktoś pomoże Ci rozszyfrować w opisie z etki bo tam jest chyba podany vinod jakiego numeru do jakiego Ja na tym sie nie znam jak to czytać ...
Rekomendowane odpowiedzi