irzyk Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Cześć.Jak w temacie, czy ktoś ma, czy ktoś testował jak to się sprawuje? Dawajcie swoje opinie na ten temat.Marketingowego pitolenia jest całe mnóstwo w sieci więc opinia z Waszej autopsji jest bezcenna.Jestem skłonny zakupić sobie takie klocki tylko nie wiem czy jest sens.
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Ja bym nie brał. Nie ma sensu. Koszt i tyle.
kubunia Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Ceramiczne klocki są stosowane w wyścigach gdzie cały czas jest gaz, hamulec, gaz, hamulec. One działają dobrze dopiero po rozgrzaniu. Nie ma sensu do cywilnej jazdy bo ich nie wykorzystasz.
rodzyn889 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Miałem chwaliłem sobie mega, ale pierwsze hamowanie to była masakra Po myjni raz wjechałem prawie komuś w tył Nie pylą to jest wielki plus. No i muszą się rozgrząc niestety
rav14 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 a nie są też trwalsze od zwykłych okładzin? :>
irzyk Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Opublikowano 13 Maja 2015 rodzyn889 a jak z głośnością, bo słyszałem kilka opinii, że są cichsze a to po nie pyleniu drugi plus.rav14 też słyszałem, że na dłużej starczają.
Wandej Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Brak pylenia tylko odróżnia je od reszty.hamują tak samo jak każde inne a z ceramiką mają tyle wspólnego co nic
irzyk Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 Brak pylenia tylko odróżnia je od reszty.hamują tak samo jak każde inne a z ceramiką mają tyle wspólnego co nic Wandej, masz, jeździłeś bądź jeździsz? Czy to tylko opinia ze słyszenia?
Wandej Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Brak pylenia tylko odróżnia je od reszty.hamują tak samo jak każde inne a z ceramiką mają tyle wspólnego co nic Wandej, masz, jeździłeś bądź jeździsz? Czy to tylko opinia ze słyszenia? Sprzedaję to przecież więc wiem Tylko nie ate a juridy.
krzysiekvtec Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Ja mam ceramiczne ate, nie mam porownania ze zwyklymi ale fakt felga czysta u mnie cisza podczas hamowania a co do efektu hamowania jestem zadowolony przy tarczach ate 312
Rekomendowane odpowiedzi