adik1983 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 witam mialem lekka przygode czy po takim czyms musze wymienic belke zderzaka czy moze byc zwichrowana czy raczej nic jej nie bedzie jak prawidlowo ustawic reflektoyr wzgledem zderzaka przedniego
lukaszooo Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Wątpie zeby cos jej było, trzeba naprawde zdrowo uderzyć aby sie wygieła.
adik1983 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Opublikowano 13 Maja 2015 mam wrażenie jakby środek zderzaka cofnął sie jak to najlpeije sprawdzić
adik1983 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Opublikowano 20 Maja 2015 wymieniłem belke zderzaka w jednym miejscu miala ślady po uderzeniu zauwazylem ze jedna sryba ktora trzymala belke ze zderzakiem przesunela sie ciut podobno śrubami w belce mozna regulowac dopasowanie zderzaka do lamp. W moim przypadku wydaje mi sie ze srodek srodek zderzaka jest blizej grila niz po bokach pewnie to kwestia rwgulacji. ba belce sa takie fasolki otwory podobno tam sie jakos to reguluje ale jak prawidlowo to zrobic oto jest pytanie czy to sie robbi na zamontowanym juz zderzaku czy odkreconym
Rekomendowane odpowiedzi