MrLanC Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Witam Przymierzam się do oklejania dekorów , środek mam w kolorze swing i nie wiem którą folie wybrać. Myślałem nad Black piano albo carbon czarny połysk Jak myślicie ?
paul195 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Witam wszystkich klubowiczów. Zakupiłem audi a4 b6 kombi z silnikiem 1.8t 150km. Czy możecie mi coś więcej napisać o tym silniku, co jest awaryjne i ile kosztuje. Co ile wymienia się rozrząd i ile to kosztuje. Z góry dziękuję za pomoc i informację. Pozdrawiam.
mateusz16 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Witam wszystkich klubowiczów. Zakupiłem audi a4 b6 kombi z silnikiem 1.8t 150km. Czy możecie mi coś więcej napisać o tym silniku, co jest awaryjne i ile kosztuje. Co ile wymienia się rozrząd i ile to kosztuje. Z góry dziękuję za pomoc i informację. Pozdrawiam. Witamy Kolego, napisz w odpowiednim dziale i trochę sam poczytaj to wszystkiego się dowiesz.
MrLanC Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Weź może pod uwagę szczotkowane alu Wiem że alu pasuje do wszystkiego ale wolałbym coś ciemniejszego... Panowie nikt nic nie doradzi...? Edytowane 14 Maja 2015 przez MrLanC
nitroo Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Ja już Ci poradziłem. Moim zdaniem nic innego do tego wnętrza nie pasuje.
dawid252 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Moim zdaniem Piano Black też ładnie się prezentuje, ale jest problem w utrzymaniu go w czystości
kris_91 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Ja mam czarne piano i jest ladnie. Mialem alu tez bylo ladnie. Mysle nad carbonem w polysku
Patrykowsky Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 http://gjkstyling.pl/p/1/2069/folia-carbon-srebrny-3m-ca418-10x20cm-folie-3m-di-noc-folie-samochodowe.html http://gjkstyling.pl/p/1/2032/folia-carbon-czarny-polysk-3m-ca1170-10x20cm-folie-3m-di-noc-folie-samochodowe.html http://gjkstyling.pl/p/1/2956/folia-szczotkowane-aluminium-czarne-3m-me1175-10x20cm-folie-3m-di-noc-folie-samochodowe.html Sam mam Audi A4 B6 i z tych trzech będę wybierał, tyle że ja dekory(mam granatowe) + środkowy panel (popielniczka, elementy przy miechu+dookoła radia i klimy) I ewentualnie myślę nad uchwytami boczków bo mam zjechane.. a inne efekty malowanie itp raczej przynoszą lipny skutek. Ja bym poleciał coś z tych trzech ale warunek kup dobra folie bo kupisz gównianą i będziesz się potem bujał z rysami itd Daj znać jak okleisz rączki w boczkach, bo też mam zjechane i się przymierzam ale brak grzanego garażu stanowi problem Narazie okleiłem plastik pod miechem+popielniczka
magstar Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 czarny carbon robiła mi firma vectoart z Krakowa
Rekomendowane odpowiedzi