majkel_majki Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Przy coolerze szer/wys 70/18 cm nie trzeba ciąć belki, na moc o której wspomniałeś powinno to dać radę.
rs4wagon Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 bedzie,tylko spawacze se tam musisz znajsc co ci alu pospawa i mozna ladnie se kanalize ogarnac
cocoo24 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) panowie, musze zmienić icka, mam 1.9 tdi awx a miałbym pod ręką icka od 1.8T, czy ktoś zmieniał, czy trzeba zmieniać mocowanie icka? co z czujnikiem, który jest w icku 1.8T Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez cocoo24
pony27 Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Powitać grono przejdę do sedna sprawy zakupiłem gotowca z fmic.pl do 1.9 AWX za 850zł jeśli się nie mylę bez map sensora,po rozpakowaniu paczki troszku rozczarowałem się gdyż zamawiałem wszystkie silikony kolanka itd czarne pomijając fakt iż rury aluminiowe a ich wykonanie beznadziejne krawędzie ostre nie wygładzone obejmy za małe a montaż beznadziejny gdyż nic nie siedziało,musiałem zrobić własną przeróbkę co zajęło mi na spokojnie dwa dni niestety nie mam fotki jak siedzi ic bez zderzaka,mam już po zalozeniu i spasowaniu zderzaka jeśli uda mi się z telefonu wrzucić to będą widoczne,po kilku dłuższych zrobionych km auto lepiej się zbiera ale w granicach 2800-3400 występuje tak jakby przeładowanie,auto już zakupiłem z podniesioną mocą na 161 ps i 337Nm.Na koniec chciałem dodać że przy seryjnych ic poprostu je rozrywało więc pomysł padł na fmic.pl Edytowane 6 Września 2017 przez pony27 fotki dodawanie
cocoo24 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 W dniu 10.08.2017 o 08:19, cocoo24 napisał: panowie, musze zmienić icka, mam 1.9 tdi awx a miałbym pod ręką icka od 1.8T, czy ktoś zmieniał, czy trzeba zmieniać mocowanie icka? co z czujnikiem, który jest w icku 1.8T nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale icka od 1.8T w 1.9 tdi wydmuchało po 700 km, odpadła plastikowa dolna ścianka
Voucher Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 W dniu 6.09.2017 o 11:08, pony27 napisał: Powitać grono przejdę do sedna sprawy zakupiłem gotowca z fmic.pl do 1.9 AWX za 850zł jeśli się nie mylę bez map sensora,po rozpakowaniu paczki troszku rozczarowałem się gdyż zamawiałem wszystkie silikony kolanka itd czarne pomijając fakt iż rury aluminiowe a ich wykonanie beznadziejne krawędzie ostre nie wygładzone obejmy za małe a montaż beznadziejny gdyż nic nie siedziało,musiałem zrobić własną przeróbkę co zajęło mi na spokojnie dwa dni niestety nie mam fotki jak siedzi ic bez zderzaka,mam już po zalozeniu i spasowaniu zderzaka jeśli uda mi się z telefonu wrzucić to będą widoczne,po kilku dłuższych zrobionych km auto lepiej się zbiera ale w granicach 2800-3400 występuje tak jakby przeładowanie,auto już zakupiłem z podniesioną mocą na 161 ps i 337Nm.Na koniec chciałem dodać że przy seryjnych ic poprostu je rozrywało więc pomysł padł na fmic.pl Ciales belke? Jaki rozmiar FMICa?
dzejo Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 W dniu 14.06.2018 o 08:58, Voucher napisał: Ciales belke? Jaki rozmiar FMICa? Jeżeli kupił gotowca z FMIC.pl to pewnie 140
Rekomendowane odpowiedzi